Merhabalar,şampiyon plugininiz bozulmuş olmalı Shift menüden şampiyon pluginine geliniz combodan E ayarlarındaki Stack'i kendinize göre ayarlayınız.WSReborn Kalista erken E atıyor, sebebi nedir?
ilk oyunumda güzeldi sonraki oyunlarımda direkt bozdu bu durumu
Hocam ilk oyunumda güzel çalışıyordu sonrakilerinde tamamen bozdu anlamadım bir türlü sorunu acaba config ile mi ilgili config de şu hazır olan configi indirdimayarlarını kontrol ettin mi? ve bu sc ile ilgili bir sorun olabilir
şu anda sc çalışmıyor mini bir güncelleme gelmiş o yüzden yeni gelen güncelleme ile düzelebilirHocam ilk oyunumda güzel çalışıyordu sonrakilerinde tamamen bozdu anlamadım bir türlü sorunu acaba config ile mi ilgili config de şu hazır olan configi indirdim
yok gelmeden olan bir sorundu yine var zaten güncellemeyle olan bir durum değil ama bakalım belki düzelirşu anda sc çalışmıyor mini bir güncelleme gelmiş o yüzden yeni gelen güncelleme ile düzelebilir
yöneticiler yazılanları ciddiye almışlardır ve düzelteceklerine inanıyorumyok gelmeden olan bir sorundu yine var zaten güncellemeyle olan bir durum değil ama bakalım belki düzelir
ayarlar kafayı yiyor bazen onu kontrol etmeni oneririmWSReborn Kalista erken E atıyor, sebebi nedir?
sorun çözüdlü kendi kendine config ise hazır paylaşılan configi kullanıyorumsorunu çözebildin mi bide hangi configi kullanıyorsun
Merhabalar,şampiyon plugininiz bozulmuş olmalı Shift menüden şampiyon pluginine geliniz combodan E ayarlarındaki Stack'i kendinize göre ayarlayınız.WSReborn Kalista erken E atıyor, sebebi nedir?