WSReborn Kalista fly exploit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Konu açarken hangi bölüme açtığınıza dikkat etmelisiniz.(Örneğin, bir Grafik konusunu Hile bölümüne açamazsınız.) Eğer konunuz ile alakalı bir bölüm yoksa Konu Dışı/Off Topic bölümüne açmalısınız.
arkadaşlar test videolarında test eden arkadaşlar fly exploit kullanıyor ama hile içerisinde göremedim bu özelliği.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu özellik açıp kapanmıyor scriptin kendinde var bu özellik ant moduna gir dediğim itemleri al kraken gunsio nashor runan hayalet dansci çizme al rinde ölümcül tempo dene

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kapanmıyor ki attack speed yüksek olsun ölümcül tempo falan al dene

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Bu özellik açıp kapanmıyor scriptin kendinde var bu özellik ant moduna gir dediğim itemleri al kraken gunsio nashor ruman hayalet dansci çizme al rinde ölümcül tempo dene
Hocamin dediği gibi bu saldiri hizina bağlı bişey itemleri fulledikten sonra olümcül temponunda veridigi hizdan uçmaya başliyosun bir nevi

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tamamdır dostlar sağolun

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
speed yüksek olursa çift zıplama gibi bişe yapıyordu animasyon iptali ile ynalış varsa düzeltin arkadaşlar benim hatırladığım kadarıyla

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Saldırı hızınla alakalı bişey dostum fly ordan geliyor

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Urfta bu mevzuya çok denk geldim. Bildiğin ışınlanıyorlar aşırı belli oluyor. Adamlara sc çok belli yavaş kullanın diyorum itiraz ediyolar bilmesek yiyeceğiz biz de :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
arkadaşlar test videolarında test eden arkadaşlar fly exploit kullanıyor ama hile içerisinde göremedim bu özelliği.
urfda max saldırı hızı + ölümcül tempo + urf gücü ile karakter uçarak gidiyor gibi görünüyor

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
saldırı hızına göre oluyor bu hocam urf ta mesela daha fazla saldırı hızı olduğu için urfta kalista daha hızlı oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şimdi kalista için programı test etmem gerekecek, oynamak için sabırsızlanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...