Defender'ınızı kapatın lütfenHileyi başlatıyorum, kapanıyor. Kullanamıyorum, bir daha denersem de oyundan atıyor. Ne yapmalıyım?
kapalı dostum ama ona ragmen atıyorDefender'ınızı kapatın lütfen
Emin misin defender'ının kapalı olduğundan ve gerekli aio redistleri kurdunuz mukapalı dostum ama ona ragmen atıyor
sadece defenderim kapalı aio red,stlerin ne oldugunu bilmiyorumEmin misin defender'ının kapalı olduğundan ve gerekli aio redistleri kurdunuz mu
sadece defenderim kapalı aio red,stlerin ne oldugunu bilmiyorum
Hocam sizin Windows sürümünüz ve versiyonu ne acabahile gelip direkt kapanıyor bunuda kurdum olmadı
Post automatically merged:
muicore baglantın kesildi diyor
win 11Hocam sizin Windows sürümünüz ve versiyonu ne acaba
Kısa bir video eşliğinde yaşadığın sorunu atabilir misin
discord gelirsen ekran açabilirimKısa bir video eşliğinde yaşadığın sorunu atabilir misin
Discord gelemiyorum işteyim şu an o yüzden buradan atabilirsindiscord gelirsen ekran açabilirim
tamamdırDiscord gelemiyorum işteyim şu an o yüzden buradan atabilirsin
xbox game bardan kayıt alıyorum sadece operada kalıyor lole geçmiyor ekran oyuna girdigimde loadlıyorum hile ekranı 1 saniye gelip gidiyor uygulama falan kapanıyor 2. denememde oyundan atıyorDiscord gelemiyorum işteyim şu an o yüzden buradan atabilirsin
Lütfen obs'ten kayıt alabilir misiniz daha iyi olur sizin içintamamdır
Post automatically merged:
xbox game bardan kayıt alıyorum sadece operada kalıyor lole geçmiyor ekran oyuna girdigimde loadlıyorum hile ekranı 1 saniye gelip gidiyor uygulama falan kapanıyor 2. denememde oyundan atıyor
discorddan attım kanka rageN ismimLütfen obs'ten kayıt alabilir misiniz daha iyi olur sizin için
Şimdi farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misiniz ve çerçevesiz de olduğundan emin misiniz ekranınızın edgeden dener misin lütfendiscorddan attım kanka rageN ismim
dostum dc bakabilirmisin attım yine videoŞimdi farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misiniz ve çerçevesiz de olduğundan emin misiniz ekranınızın edgeden dener misin lütfen
Mesaj yazdım zatendostum dc bakabilirmisin attım yine video