Çözüldü WSReborn karakter takılma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri WsReborn kullanıyorum plat 2 ye kadar kastım en yüksek ama şöyle bir sorun var bazı karakterlerde takılmalar oluyor bunun yüzünden raporlamalar çok oluyor bunun önüne nasıl geçebilirim teşekkürler.

Çözüm
Takılma dediğin şey titreme sanırım, sen farklı yere script farklı yere click attığı için oluyor bu. Ben bunu şöyle çözüyorum ki; mouse ile tıklamak yerine flee tuşu ile yürüyorum. Eğer karakterinin flee ayarlarında tikli skill var ise kaldırmanı öneririm, mesela Viktor'da flee tuşuna basarsan w ve q atıyor. Bunun dışında script dodge atarken, space ve diğer eylem tuşlarına basarken click atmaman lazım.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Takılma dediğin şey titreme sanırım, sen farklı yere script farklı yere click attığı için oluyor bu. Ben bunu şöyle çözüyorum ki; mouse ile tıklamak yerine flee tuşu ile yürüyorum. Eğer karakterinin flee ayarlarında tikli skill var ise kaldırmanı öneririm, mesela Viktor'da flee tuşuna basarsan w ve q atıyor. Bunun dışında script dodge atarken, space ve diğer eylem tuşlarına basarken click atmaman lazım.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Flee ayarlarına nasıl ulaşabilirim peki menüde hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...