30 Haz 2023 #1 soylenmedihic S Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Yaş 24 3 HİZMET YILI wsrebornda karakterin üstünde hangi rünlerin olduğu yazıyor. baya baktım ama nasıl kapatıldığını bulamadım yardımcı olur musunuz ?
wsrebornda karakterin üstünde hangi rünlerin olduğu yazıyor. baya baktım ama nasıl kapatıldığını bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Çözüm #Adc Main 30 Haz 2023 Awareness>cd tracker> item tracker'ın yanında ki tuş atamasını başka bir kullanmadığınız oyun içinde tuşa atarsanız sorununuz çözülecektir
Awareness>cd tracker> item tracker'ın yanında ki tuş atamasını başka bir kullanmadığınız oyun içinde tuşa atarsanız sorununuz çözülecektir
30 Haz 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Awareness>cd tracker> item tracker'ın yanında ki tuş atamasını başka bir kullanmadığınız oyun içinde tuşa atarsanız sorununuz çözülecektir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Awareness>cd tracker> item tracker'ın yanında ki tuş atamasını başka bir kullanmadığınız oyun içinde tuşa atarsanız sorununuz çözülecektir