wsreborn katarina için config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
merhaba kata mainim sadece 4 gündür script kullanıyorum wsreborn'un katası iyi mi ve iyiyse elinizde sağlam katarina için config varsa benimle paylaşabilir misiniz

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
merhaba kata mainim sadece 4 gündür script kullanıyorum wsreborn'un katası iyi mi ve iyiyse elinizde sağlam katarina için config varsa benimle paylaşabilir misiniz
Şimdi ilk öncelikle configle bir alakası yok zaten benim configimde ayarlı da neyse kata gayet güzel bir çar spacetowin çarı değil space basam kill alsın diye bir şey yok hocam çarın çıkartacağı dmg yi bilirsen ve nerede girip çıkacağını bilirsen gerisi hallolur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka hevesini kırmak istemem ama ben katasını denedim ciddi anlamda eksilkeri vardı. qları falan iğrenç atıyordu şevkini kırmak istemem ama config pek değiştirmez gibi

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Katanın 2 standart kombosu var qew ewq 2'side scde mevcut.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka configler çok olayı çözmez komboyu sc yapıyor sonuçta bana sorarsan katarina için çok iyi değil evade açık oynarsan yarar

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Antreman modunda kukla koyarak ayar deneyebilrisin. Bulursan söylersin.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Zaten yapacağı kombolar belli yani bunları da combo kısmından değiştirebiliyorsun. ama benim sana tavsiyem adc config bul fazla evade olmayan yani script güzel ama belli etmemek istiyorsan asıl önceliğin hesabı korumak olsun

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka default ayarları iyi bence özellikle kata için config yapan yoktur default yeterli çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...