Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
katarina oynarken combo yu kötü yapıyormuş gibi hissediyorum karşıma gelen rakibe saldırınca ölmüyor hasarım yetmiyor fakat karşıma katarina gelince kolayca öldürebiliyor
akali vs vex e karşı oynadımBu sadece sc nin kombosuna bağlı değilki karşıdaki adam kırılgan bi karakter ise buildin sağlam ise alırsın ama karşıdaki adam sion gibi tank bi heroysa zaten bunu eritmen zor olur
shift menüden katarinanın üstüne gel orda comboda hangi yetenekleri kullancağını ve combo sırasını nasıl yapacağını ayarlıyabiliyorsun. oraya bi bak belkide comboyla alakalı bir sorun vardır.katarina oynarken combo yu kötü yapıyormuş gibi hissediyorum karşıma gelen rakibe saldırınca ölmüyor hasarım yetmiyor fakat karşıma katarina gelince kolayca öldürebiliyor
Katada kombodan daha çok build önemlidir dostum.katarina oynarken combo yu kötü yapıyormuş gibi hissediyorum karşıma gelen rakibe saldırınca ölmüyor hasarım yetmiyor fakat karşıma katarina gelince kolayca öldürebiliyor
Ayriyetten ulti yeteneğini kill alabileceğini farkederse otomatik bozuyor. O bazen çok sinir bozucu olabiliyor birini keseceğim diye ultiyi 1 saniye kullanıp bırakıyor. O özelliği kapatıp ultiyi manuel senin kapatman yerinde daha iyi olur.Katarinayla o kadar kolay olmuyor. Yerde bıçak yoksa e ni sürekli saklıyor. Onu ayarlayabiliyorsun ama bana kalırsa e yeteneğini rakibe kullanmadan önce 2 kez düşünmen lazım. Gank falan yersen e yeteneğini defansif kullan, adamı kesebileceğine inanıyorsan e + oto atak atıp adamı kesmeye oyna. Yani kilit nokta e leri manuel atmak yerde bıçak olmadığı zaman.
ahahahah aynen bendekatarina oynarken combo yu kötü yapıyormuş gibi hissediyorum karşıma gelen rakibe saldırınca ölmüyor hasarım yetmiyor fakat karşıma katarina gelince kolayca öldürebiliyor
vex in hasarı fazla zaten ama bendede oluyor aynısı ya sanki comboyu doğru düzgün yapamıyormuş gibi hissediyorum ölüyorum script ile tam nasıl kullanılıyor bu ciddenakali vs vex e karşı oynadım
Wsreborn kata çok kötü hiç önermemkatarina oynarken combo yu kötü yapıyormuş gibi hissediyorum karşıma gelen rakibe saldırınca ölmüyor hasarım yetmiyor fakat karşıma katarina gelince kolayca öldürebiliyor
kendini zorlama hakkını verkatarina oynarken combo yu kötü yapıyormuş gibi hissediyorum karşıma gelen rakibe saldırınca ölmüyor hasarım yetmiyor fakat karşıma katarina gelince kolayca öldürebiliyor
Olur kankakatarina oynarken combo yu kötü yapıyormuş gibi hissediyorum karşıma gelen rakibe saldırınca ölmüyor hasarım yetmiyor fakat karşıma katarina gelince kolayca öldürebiliyor