WSReborn kite kliplerinizle edit yapayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar!
Edit işine yeni başladım birkaç videom var(reklam olur diye paylaşmıyorum) sizde kliplerinizi benimle paylaşırsanız güzel bir WSReborn editi olur diyye düşünüyorum klip paylaşmak isteyenler için discordum jely#1753 herkesten bekliyorum !

edit örnek videolarım için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Selamlar!
Edit işine yeni başladım birkaç videom var(reklam olur diye paylaşmıyorum) sizde kliplerinizi benimle paylaşırsanız güzel bir WSReborn editi olur diyye düşünüyorum klip paylaşmak isteyenler için discordum jely#1753 herkesten bekliyorum !
hocam sizi discorddan etkileyeceğim güzel bir maçım olursa onlarada edit yaparmısın gerçekten büyük bir yetenek bu arada edit yapmak ben edit yapmaya çalıştım fakat çok zor geldi bana

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam sizi discorddan etkileyeceğim güzel bir maçım olursa onlarada edit yaparmısın gerçekten büyük bir yetenek bu arada edit yapmak ben edit yapmaya çalıştım fakat çok zor geldi bana
Link atmalı mıyım bilmiyorum ama pek de iyi değilim hocam iyi bir şey beklemeyin 😃

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben bırakıyorum daha önceki oyunlarımdan hocam şimdiden teşekkür ederim ve ellerinize emeklerinize sağlık diyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
WSReborn scripti bana bi değişik geldi LPReborna çok alışmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben bırakıyorum daha önceki oyunlarımdan hocam şimdiden teşekkür ederim ve ellerinize emeklerinize sağlık diyorum
birinci videodaki şarkı biraz fazla hardcore kaçmış hocam ikinci ve üçüncü videodaki şarkı uyumu güzel olmuş ek olarak daha uzak açıdan oynamaya nasıl alıştın bakarken gözlerim yoruldu :D

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
En kısa süre içerisinde discord üzerinden size ulaşacağım hocam, edit hakkında tavsiye isterseniz onu da verebilirim :)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...