hocam sizi discorddan etkileyeceğim güzel bir maçım olursa onlarada edit yaparmısın gerçekten büyük bir yetenek bu arada edit yapmak ben edit yapmaya çalıştım fakat çok zor geldi banaSelamlar!
Edit işine yeni başladım birkaç videom var(reklam olur diye paylaşmıyorum) sizde kliplerinizi benimle paylaşırsanız güzel bir WSReborn editi olur diyye düşünüyorum klip paylaşmak isteyenler için discordum jely#1753 herkesten bekliyorum !
Link atmalı mıyım bilmiyorum ama pek de iyi değilim hocam iyi bir şey beklemeyinhocam sizi discorddan etkileyeceğim güzel bir maçım olursa onlarada edit yaparmısın gerçekten büyük bir yetenek bu arada edit yapmak ben edit yapmaya çalıştım fakat çok zor geldi bana
ya hiç yoktan iyidir canın sağolsunLink atmalı mıyım bilmiyorum ama pek de iyi değilim hocam iyi bir şey beklemeyin
WP Kankam discordun varsa örnekleri atabilirim link atarsam cezası var mı bilmiyorum :'DBen bırakıyorum daha önceki oyunlarımdan hocam şimdiden teşekkür ederim ve ellerinize emeklerinize sağlık diyorum
birinci videodaki şarkı biraz fazla hardcore kaçmış hocam ikinci ve üçüncü videodaki şarkı uyumu güzel olmuş ek olarak daha uzak açıdan oynamaya nasıl alıştın bakarken gözlerim yorulduBen bırakıyorum daha önceki oyunlarımdan hocam şimdiden teşekkür ederim ve ellerinize emeklerinize sağlık diyorum
katılıyorum bi süre rank maç giremeyeceğiz sanırım full sıralı urf alışana kadarWSReborn scripti bana bi değişik geldi LPReborna çok alışmıştım
Hayır yok kendi youtube kanalında varsa buraya link olarak paylaşabilirsinWP Kankam discordun varsa örnekleri atabilirim link atarsam cezası var mı bilmiyorum :'D
Teşekkür ederim Youtube kanalımdaki editlere bakarak tarzımı anlayabilirsiniz hocamEn kısa süre içerisinde discord üzerinden size ulaşacağım hocam, edit hakkında tavsiye isterseniz onu da verebilirim
hocam uzak bakış açısını nasıl ayarladınızBen bırakıyorum daha önceki oyunlarımdan hocam şimdiden teşekkür ederim ve ellerinize emeklerinize sağlık diyorum
ı love u bayıldımmBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Örnek editlerim için bakabilirsiniz
Script'te zoom ayarı var oradan yapabilirsinhocam uzak bakış açısını nasıl ayarladınız
kanka o harita boyu neyBen bırakıyorum daha önceki oyunlarımdan hocam şimdiden teşekkür ederim ve ellerinize emeklerinize sağlık diyorum
kişiden kişiye değişir hocam oynanışkanka o harita boyu neymapi yan ekrana verseydin daha mantıklı olurdu
zoomu kendim o şekilde daha rahat ediyorum hocambirinci videodaki şarkı biraz fazla hardcore kaçmış hocam ikinci ve üçüncü videodaki şarkı uyumu güzel olmuş ek olarak daha uzak açıdan oynamaya nasıl alıştın bakarken gözlerim yoruldu
bence adını adc main yerine kanser eden main yapsan daha efsane olur hocam seninki ayrı bi piskopatlıkkişiden kişiye değişir hocam oynanış
zoomu kendim o şekilde daha rahat ediyorum hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?