Çözüldü WSReborn kombo ve kite atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ya bu yeni WSReborn hilesinde deniyorum, skil atmıyor. Bazen atıyor, attığımı da spaceye basılı tutuyorum. Mesela yürümüyor, bazen yürüyor ama adama kombo tam atmıyor. Atarken kite de atmıyor, olduğu yerde vuruyor. Bunu fixleyen var mı? Nasıl çözebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Oyun içi ayarları doğru şekilde yapmazsanız, ayarlar bazen birbirleriyle karışır bundan ötürü sıkıntı yaşamanız normaldir. Temiz bir config ile denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca script'e uygun herolar seçin. CFG'sini bulun ve yükleyin. Bende kullanıyorum çok sorun yaşamadım sadece ufak tefek yerlerde doğru yere skil atmıyor onu da ayarları kurcalayınca çözüyorsunuz zaten. Hileyi yükledikten sonra oyun içindeyken ctrl + f yap bir kez sorun düzelecektir.

Onun dışında oyun içi ayarlarınızı sıfırlamanızı tavsiye ederim, sorun bundan da kaynaklı olabilir.
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Sağ üstte fps açık olduğundan emin ol ve sc menüsü açıkken de çalışmıyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben de sıkıntısız bir şekilde çalışıyor wsreborn un config dosyasini sil def ayarlarınla tekrar antreman moduna girip dene

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
konuda belirtilmiş orbwalker sıkıntılarını engellemek için oyun içinde ctrl+f yap pingle fps gözüksün.

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
kanka o pingle alakalıı sağ üste ping fps in görünmüyosa onu aç senin pingini kek otomatik algılıyor yani lpreborn gibi deyil o zaman düzeliyor kombo tarafı sorunlu bencede lpreborndaki sett daha iyiydi bu sett w atmıyor olmasına rağmen

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende attack sorunu yok dedikleri gibi ctrl f ile pingini goster düzelicektir fakat dodge sıkıntım var anlamadım enabled ve high a cekiyorum genede o yetenegi dodgelemiyor

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
bende attack sorunu yok dedikleri gibi ctrl f ile pingini goster düzelicektir fakat dodge sıkıntım var anlamadım enabled ve high a cekiyorum genede o yetenegi dodgelemiyor
kanka bendede aynı herşey iyi güzel ctrl f açk fakat kafama zed q su geliyor haraket bile etmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
herşeydeki gibi ilk çıkdığında sorunlar oluyor umarım erkenden düzelir baya sorunlar var çünki

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sc menüsünü açık bırakırsan skill atmıyor brom shifte bas kapat geri sc menüsünü vurur

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Forumdaki configi ayarla + shift ile açılan menüyü kapat öyle space bas normalde çok sağlam çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...