Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Predition kısmından hpredictte getir irelia oynarken tutturduğunu göreceksinSelam dostlarım mesela ben midede irelia oynuyorum e yi falan neredeyse hiç tutturamıyor ama solo da oynarken tam tersi neredeyse hiç kaçırmadan atıyor ve aşırı op oluyor topta acaba bunun bir ayarı var mı mide alırken bir ayar yapıyor muyuz?
Predition kısmından hpredictte getir irelia oynarken tutturduğunu göreceksinSelam dostlarım mesela ben midede irelia oynuyorum e yi falan neredeyse hiç tutturamıyor ama solo da oynarken tam tersi neredeyse hiç kaçırmadan atıyor ve aşırı op oluyor topta acaba bunun bir ayarı var mı mide alırken bir ayar yapıyor muyuz?
Teşekkür ederim dostumPredition kısmından hpredictte getir irelia oynarken tutturduğunu göreceksin
Rica ederim ekstra olarak sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsinTeşekkür ederim dostum
sence anlaşılıyor mudur sc olduğun ire de ?Rica ederim ekstra olarak sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
Anlaşılabilir çok fazla hızlı q attığı için e leri de kusursuz atıyor ama bu bir sorun değil script ud olduğu için sorun olmuyorsence anlaşılıyor mudur sc olduğun ire de ?
anladım kankam son olarak bu dediğin ayar sadece ire için mi diğer herolarda bazı değişikler yapıyor mu ? gerçi senin configi kullanıyorum açıktır herhalde dediğin şeyAnlaşılabilir çok fazla hızlı q attığı için e leri de kusursuz atıyor ama bu bir sorun değil script ud olduğu için sorun olmuyor
Benim configi kullanman + sağlar evet ama bu predict mevzusunu sadece irelia'da oynarken hpredictte oyna normal çarlarda ise wpredictte devam edebilirsin irelia oynarken hpredicte aldırmamın sebebi e leri stabil atmasıdır ama wpredictte atmıyor genelde kaçırıyor zaten oyunlarda denersen ne demek istediğimi anlayacaksınanladım kankam son olarak bu dediğin ayar sadece ire için mi diğer herolarda bazı değişikler yapıyor mu ? gerçi senin configi kullanıyorum açıktır herhalde dediğin şey
kullandığın coonfig in adı neAnlaşılabilir çok fazla hızlı q attığı için e leri de kusursuz atıyor ama bu bir sorun değil script ud olduğu için sorun olmuyor
Kimsenin configini kullanmıyorum hocam kendi configim var onu kullamıyorumkullandığın coonfig in adı ne
atabilirmisinKimsenin configini kullanmıyorum hocam kendi configim var onu kullamıyorum
ezrealla oynarken hpred mi kullanmalıyım yoksa windpred miPredition kısmından hpredictte getir irelia oynarken tutturduğunu göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?