Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka legit kullanman daha iyi ama rage oynayıp göstere göstere oynasanda ban yemiyorsun ama garanti olsun diiyorsan legit takıl vanguard sistemi gelince banlamaya başlarlar
biri ticket atarak v.s sende ugrasmassa normal report sonucu zaten ban yemiyorsun ama dediğin gibi farkettirmessen sadece belirli hooklara fln açarsan evadeyi ban yeme süren epey uzar ki ben rage kullanıyorum ban dalgaları dısında hiç ban yemedim
Öncelikle 2 yıldır aktif şekilde script kullanan birisi olarak botted ban dışında scriptten sadece bir kere ban yedim. Report, ticket vb. olaylarda aşırı uğraşıp seni banlatmak için elinden geleni yapmayan birisi olmadıkça rahatlıkla kullanabilirsin.
hiç bir türlü ban yemezsin evade açmazsan zaten auto combo çok güçlü bir şey o yüzden zoom manager ve minion last hit aç oyna ben grandmastera kadar çıktım
WSReborn şuan için undetected konumdadır. Ban yeme olasılığın tamamen sana kalmış çok fazla belli etmeden ve legit oynayarak rapor sayını düşürürsen ban riskinde düşer.