Çözüldü WSReborn Last Hit problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba uzun süredir kullanıyorum, bugünkü güncellemeden sonra lasthit konusunda sorun yaşıyorum, vurması gerekenden erken vuruyor. Yalnız benim yaşadığımı düşünmüyorum bu sorunu, farm delay,lane clear speed vb. ayarlarda birçok oynamaya gittim fakat düzeltemedim. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Çözüm
arkadaşlar merhaba uzun süredir kullanıyorum, bugünkü güncellemeden sonra lasthit konusunda sorun yaşıyorum, vurması gerekenden erken vuruyor. Yalnız benim yaşadığımı düşünmüyorum bu sorunu, farm delay,lane clear speed vb. ayarlarda birçok oynamaya gittim fakat düzeltemedim. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Bazı güncellemelerden sonra aksilikler olabiliyor en kısa sürede @LeftSpace düzeltmeyi yapıp loader'a ekleyecektir .

Hilenin güncellemelerinden haberdar olmak için :

https://memoryhackers.org/konular/lol-script-dword-wsreborn-2023.254996/
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam her karaktere ayri ayarlamanizi oneriyorum. Gerçekten boyle sikintilar oluyor. Hatta aynı karakterle aynı ayarla baska oyunda cok cs kacirdigi da oluyor. Eğer erken vuruyorsa +40 geç vuruyorsa -40 delayle dener misiniz?

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
LeftSpace gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır ve düzeltilecektir. Konu linkini güncel olarak takip etmenizde fayda var.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam her karaktere ayri ayarlamanizi oneriyorum. Gerçekten boyle sikintilar oluyor. Hatta aynı karakterle aynı ayarla baska oyunda cok cs kacirdigi da oluyor. Eğer erken vuruyorsa +40 geç vuruyorsa -40 delayle dener misiniz?
Ha bazen de elle mudahale etmek gerekebiliyor, mesela wave kulenin altina gelirken erken vurdugundan kule altinda hicbirini kesemedigimiz durumlar olabiliyor.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bazı güncellemelerden sonra aksilikler olabiliyor en kısa sürede @LeftSpace düzeltmeyi yapıp loader'a ekleyecektir .

Hilenin güncellemelerinden haberdar olmak için :

https://memoryhackers.org/konular/lol-script-dword-wsreborn-2023.254996/

Çözüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Umarım yakın zamanda düzeltilir temennimiz o yönde ben de sabah sohbette gördüğümde iletmiştim

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Wave kontrol yapacaksın bakalım düzeltilir artık kendini alıştır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
evet sorun bende de var bazen çok erken ya da çok geç vuruyor düzelir umarım yakın zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...