Machine For a Reason
Seçkin Üye
Bazı güncellemelerden sonra aksilikler olabiliyor en kısa sürede @LeftSpace düzeltmeyi yapıp loader'a ekleyecektir .arkadaşlar merhaba uzun süredir kullanıyorum, bugünkü güncellemeden sonra lasthit konusunda sorun yaşıyorum, vurması gerekenden erken vuruyor. Yalnız benim yaşadığımı düşünmüyorum bu sorunu, farm delay,lane clear speed vb. ayarlarda birçok oynamaya gittim fakat düzeltemedim. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Hocam her karaktere ayri ayarlamanizi oneriyorum. Gerçekten boyle sikintilar oluyor. Hatta aynı karakterle aynı ayarla baska oyunda cok cs kacirdigi da oluyor. Eğer erken vuruyorsa +40 geç vuruyorsa -40 delayle dener misiniz?arkadaşlar merhaba uzun süredir kullanıyorum, bugünkü güncellemeden sonra lasthit konusunda sorun yaşıyorum, vurması gerekenden erken vuruyor. Yalnız benim yaşadığımı düşünmüyorum bu sorunu, farm delay,lane clear speed vb. ayarlarda birçok oynamaya gittim fakat düzeltemedim. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Ha bazen de elle mudahale etmek gerekebiliyor, mesela wave kulenin altina gelirken erken vurdugundan kule altinda hicbirini kesemedigimiz durumlar olabiliyor.Hocam her karaktere ayri ayarlamanizi oneriyorum. Gerçekten boyle sikintilar oluyor. Hatta aynı karakterle aynı ayarla baska oyunda cok cs kacirdigi da oluyor. Eğer erken vuruyorsa +40 geç vuruyorsa -40 delayle dener misiniz?
böyle genel bir problem var yani değil miLeftSpace gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır ve düzeltilecektir. Konu linkini güncel olarak takip etmenizde fayda var.
Bazı güncellemelerden sonra aksilikler olabiliyor en kısa sürede @LeftSpace düzeltmeyi yapıp loader'a ekleyecektir .arkadaşlar merhaba uzun süredir kullanıyorum, bugünkü güncellemeden sonra lasthit konusunda sorun yaşıyorum, vurması gerekenden erken vuruyor. Yalnız benim yaşadığımı düşünmüyorum bu sorunu, farm delay,lane clear speed vb. ayarlarda birçok oynamaya gittim fakat düzeltemedim. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?