BABALARI GELSİN
Uzman Üye
hileyi yükleye basıyorum lobideyken enter a bas diyo basıyorum inject failed diyip oyundan atıyo win 10 pro 22h2
Oyun açıldığında lobideyken hileyi açınız enter basınız ve bekleyiniz, bende win 10 pro 22h2 kullanıyorum ve bu sorunu yaşadım ama 2 3 kez denediğimde sorun düzeliyor.hileyi yükleye basıyorum lobideyken enter a bas diyo basıyorum inject failed diyip oyundan atıyo win 10 pro 22h2
bendede aynısı win 10 22h2 bu hatayı veriyorhileyi yükleye basıyorum lobideyken enter a bas diyo basıyorum inject failed diyip oyundan atıyo win 10 pro 22h2
bendekide aynı hata bugreport diyebendede aynısı win 10 22h2 bu hatayı veriyor
inject failed dışında başka bir şey yazıyor olmalıhileyi yükleye basıyorum lobideyken enter a bas diyo basıyorum inject failed diyip oyundan atıyo win 10 pro 22h2
peki varmı bildiğin bir sürüm çalışacak şekildesürümünü düşürmeniz lazım hocam
21h2 geçmeniz lazım ytde videosunu bulabilirsinizpeki varmı bildiğin bir sürüm çalışacak şekilde
windows sürümün desteklenmiyor.hileyi yükleye basıyorum lobideyken enter a bas diyo basıyorum inject failed diyip oyundan atıyo win 10 pro 22h2
sürümünüzü 21H2 veyahut daha alt sürümlere düşürmeniz gerekmektedirhileyi yükleye basıyorum lobideyken enter a bas diyo basıyorum inject failed diyip oyundan atıyo win 10 pro 22h2
Oyun açıldığında lobideyken hileyi açınız enter basınız ve bekleyiniz, bende win 10 pro 22h2 kullanıyorum ve bu sorunu yaşadım ama 2 3 kez denediğimde sorun düzeliyor.hileyi yükleye basıyorum lobideyken enter a bas diyo basıyorum inject failed diyip oyundan atıyo win 10 pro 22h2