11 Ocak 2024 #1 Gorabora G Onaylı Üye Katılım 23 Ağu 2023 Mesajlar 94 Tepki puanı 8 Ödüller 1 Yaş 22 2 HİZMET YILI Map'i büyütme hilesi neredendi? Birinde görmüştüm, bir ayarla baya büyüyor ekranın ölçeği, çoğu yeri görüyordu. Moderatörün son düzenlenenleri: 11 Ocak 2024
Map'i büyütme hilesi neredendi? Birinde görmüştüm, bir ayarla baya büyüyor ekranın ölçeği, çoğu yeri görüyordu.
Çözüm #Bukle 11 Ocak 2024 Merhaba, Menü de Awareness kısmında zoom manager mevcut o ayar ile ayarlayıp fare topu ile yukarı kaldırabilirsiniz mapi.
Merhaba, Menü de Awareness kısmında zoom manager mevcut o ayar ile ayarlayıp fare topu ile yukarı kaldırabilirsiniz mapi.
11 Ocak 2024 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Merhaba, Menü de Awareness kısmında zoom manager mevcut o ayar ile ayarlayıp fare topu ile yukarı kaldırabilirsiniz mapi. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, Menü de Awareness kısmında zoom manager mevcut o ayar ile ayarlayıp fare topu ile yukarı kaldırabilirsiniz mapi.
12 Ocak 2024 Konuyu başlatan #3 Gorabora G Onaylı Üye Katılım 23 Ağu 2023 Mesajlar 94 Tepki puanı 8 Ödüller 1 Yaş 22 2 HİZMET YILI denedim ama büyümedi bir configle beraber kullandığım için mi ? Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Ocak 2024 Moderatör #4 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Gorabora' Alıntı: denedim ama büyümedi bir configle beraber kullandığım için mi ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır orada zoom manager yanında enabled var onu tikle daha sonra bi tık altında ayarı var onu ilk baş kıs sonra tekrar istediğin ayara getirip mouse tekerleği ile yukarı çek mapi. Oyla 0 Olumsuz oyla
Gorabora' Alıntı: denedim ama büyümedi bir configle beraber kullandığım için mi ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır orada zoom manager yanında enabled var onu tikle daha sonra bi tık altında ayarı var onu ilk baş kıs sonra tekrar istediğin ayara getirip mouse tekerleği ile yukarı çek mapi.