WSReborn master elo taşınmıyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaş taşınmıyor tam kanser wt elosu sup geçiyorum olmuyor adc olmuyor mid olmuyor jung geçiyor olmuyor hacı bu sciptle ne oynamak lazım biri artık desin ben cha oldum kardeşim şunu oyna şu laneden başka lane oynama diye

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Orman oyuna en çok etki eden koridor, onu deneyebilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
script ile jungler kindred deneyebilirsin güzel oluyor

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
master+ eloda sc pek işlemiyor kanka takımın iyiyse win kötüyse lose. wt ler falan da çok o yüzden nerde oynarsan oyna oyunun kaderi takımına ve wt olup olmamasına bağlı.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaş taşınmıyor tam kanser wt elosu sup geçiyorum olmuyor adc olmuyor mid olmuyor jung geçiyor olmuyor hacı bu sciptle ne oynamak lazım biri artık desin ben cha oldum kardeşim şunu oyna şu laneden başka lane oynama diye
Ben, Chall elo'da Twitch oynadığım için onu önermek biraz saçma olur. Herkes Twitch'i oynayamayabilir, o yüzden sana ADC rolünde oynayabileceğin, Master elo'da işini görecek herolar önereceğim. Samira oynatmazlar sana bu eloda, o yüzden onu bir kenara bırakmanı öneririm. Şampiyonlara gelecek olursak, Ezreal, Jinx, Xayah, Caitlyn, Jhin ve Kai'Sa gibi karakterler her türlü "blind pick"e uygunlardır. Support pre olmasa da olur, bir şekilde işaretlerle anlaşabilirsin adamlarla. Draven'ı da oynayabilirsin bu arada, unuttum eklemeyi. Ama her maçı kazanamayabilirsin, bu da bir seçenek tabii ki. O yüzden mentalini düşürme, neden kaybediyorum diye. Önerbileceğim herolar bunlar, Master elo'da olan birine oyun bilgisi veremem maalesef. Önerebileceklerim bu kadar, hocam.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyunu cidden o eloda sc ile bile oynatmıyolar herkes kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor benim önerim kai'sa olur

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam yanına bi lulu alıp jinx ile denemeni tavsiye ederim takım kötü olsa bile late da toparlama şansı çok yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk nişancı herolarla kas mesela xerath mukemmel olur

Üye
3 HİZMET YILI
orman yap kasıl ve bidaha dene eğer yapamazsan dc üzerinden bana ulaşabilirsin

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vallaha kanka aynı elodayız ben bi bug buldum jinxi banlayıp karşıya xreath alıyorum deliriyorlar denemelisin adc de

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
wsreborn la taşıman zor paralı ve iyi bi sc alman lazım yüksek elo maçları taşımak istiyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
düşük elolarda çok rahat oluyor da dia sonrası sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben ws ile gold dan çıkamadım çok config denedim ama iş yapmıyor duo q atorduk çıkılmıo

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ezrael yuumi veya samira leona yaparsan güzel winler alabilirsin kog lulu çok şey deil artık camp yeme ihtimalin falan artıyor ama camp yemezsen de rahat taşırsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ezrealle cıkabilirsin diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...