Çözüldü WSReborn menü gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaslar simdi her zamanki gibi loaderimi açtım oyunuma girdim ve scripti yükledim ve bip sesini duyar duymaz ekranın en üst ortasına memoryhackers yazısı geldi her şey normaldi yani. ancak daha sonra space bastıgımda scriptte bi sıkıntı oldugunu anladım çünkü karakter hareket etmiyordu shifte basıp menuye bakmak istediğimde ise sadece WsReborn yazısı dısında hiç bir seçenek yoktu sizce sebebi nedir nasıl çözebilirim(bi 10 kere denedim yeni loader linkinden loader indirdim tekrar ama olmadı)

image_2023-11-03_055618131.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
DirectX9 modunu kapatıp tekrar deneyin, pencereli tam ekrana alın. Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

%temp%, temp ve prefetch dosyalarınız temizleyin. Config silerek temiz bir kurulum gerçekleştirin.

EDİT:Kullanıcı 3 defa aktif oldu ve 2 gün geçti cevap vermedi kilitliyorum.
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
DirectX9 modunu kapatıp tekrar deneyin, pencereli tam ekrana alın. Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

%temp%, temp ve prefetch dosyalarınız temizleyin. Config silerek temiz bir kurulum gerçekleştirin.

EDİT:Kullanıcı 3 defa aktif oldu ve 2 gün geçti cevap vermedi kilitliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...