Çözüldü WSReborn Misc Ne İşe Yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam daha konu açamıyorum galiba birşey daha sorabilirmiyim arenada tristana oynuyorum bu özellikleri açmalımıyım veya kapamalımıyım
ve bu özellikler ne işe yarıyor aydınlatırmısınız teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_4012.jpg
    IMG_4012.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 65
Çözüm
hocam siz yanlış özelliği anladınız attığım ss e bakarmısınız teşekkürler.
R Interrupter yazan özellik, karşı şampiyonlardan birisi odaklanmayı gerektiren (Mesela karthus ultisi) atıldığı zaman otomatik olarak R atarak onu bozuyor.
R Gapcloser ise üstünüze atılan bir (Mesela Kha Zix E'si) atladığı zaman R ile onu geri iter.

Yanlış isem düzeltebilirsiniz uzun süredir LoL oynamadım hatırladığım şekli böyle.
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
hocam daha konu açamıyorum galiba birşey daha sorabilirmiyim arenada tristana oynuyorum bu özellikleri açmalımıyım veya kapamalımıyım
Dediğim gibi gapcloser mesafeyi kapatmak içindir. Arenada da açmanı tavsiye etmem çünkü küçülüyor arena mesafeyi kapatmak için adamların içine atlar falan

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
hocam siz yanlış özelliği anladınız attığım ss e bakarmısınız teşekkürler.
R Interrupter yazan özellik, karşı şampiyonlardan birisi odaklanmayı gerektiren (Mesela karthus ultisi) atıldığı zaman otomatik olarak R atarak onu bozuyor.
R Gapcloser ise üstünüze atılan bir (Mesela Kha Zix E'si) atladığı zaman R ile onu geri iter.

Yanlış isem düzeltebilirsiniz uzun süredir LoL oynamadım hatırladığım şekli böyle.

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI

dogrusunuz hocam. ustteki arkadas yanlis bilgilendirmis, bahsettigi ayarin adi dash to cursor ve semi-auto zaten.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...