Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu configleri yaparken sanırım özel olarak kendinizde bazı champlara daha fazla ilgi gösteriyorsunuz... Listelediğiniz champlar üzerinden oynayıp yorumlamamı yapacağım.
friend please you are brave teach how to create a config for any chmp make a video for us it would be very good i would like to make one for teemo
Post automatically merged:
serious friend please teach us how to make the configuration that you for vladimir he doesn't even have in the script i was impressed i wanted to make my own config for the chmp that i want that doesn't have in the script i wanted to create it for nidalee if you can make the video if it helps a lot of people want to play with a chmp that doesn't have in the script
Config'i test ettim daha az önce Jinx ve Bc oynadım jinx fevkalade fakat bc için aynısını diyemeyeceğim Q'ları komboda atmıyor sadece dürtme'de atıyor ( C'ye basınca) onun dışında Jinx'in E'leri çok beğendim eline sağlık ama dediğim gibi hook atmıyor nedense Bc
Yorumlarda configi kullanan bi arkadaş configi yükledikten sonra pinginin olduğunu söyledi ne alakası olabilir dedim içimden bende kullandım aynı şekilde çok fena pingim arttı bilginiz olsun alakası var mı yok mu bilemem