WSReborn monchéri Config hakkındaki görüşlerinizi belirtin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar kullananlar görüşlerini yazabilir mi? Desteklenmeyen çarlar bile tier listte olunca merak ettim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Neyi merak ettin tam olarak
Desteklenmeyen şampiyonlarda script nasıl çalışıyor mesela. Tier listte mevcut olduğu için garip geldi bana şahsen. Adc main config kullanıyorum gayet memnunum ama diğer configleri'de incelemek istedim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Desteklenmeyen şampiyonlarda script nasıl çalışıyor mesela. Tier listte mevcut olduğu için garip geldi bana şahsen. Adc main config kullanıyorum gayet memnunum ama diğer configleri'de incelemek istedim
Desteklenmediği için sağlıklı çalışmaz belki de ayar çekmiştir ama çekilen ayar ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Desteklenmiyor diye ayar yapılamayacak diye kural yok.
Custom ayarlar oluyor onlardan yapmıştır ama efektif değildir büyük ihtimalle.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Desteklenmediği için sağlıklı çalışmaz belki de ayar çekmiştir ama çekilen ayar ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum
Kankam konuyla alaksız ama sorma gereksimi duydum varus script güncellenmeden önce sağlıklı çalışmıyordu şu an ne durumda oynanılabilir mi yani

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
oynadığın karaktere ve kendi oynayışına göre configler değişir, bana göre oynanır mı? oynanır seni bilemem ama

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oynamaktan başka çaremiz yok :D
Post automatically merged:

Bir sorun çıktığını görmedim, gayet iyi.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bence ayarları güzelse güzel config

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Benim configimde de desteklenmeyen şampiyonlar tier listte var. Desteklenmese de skilleri atacağı sırayı ve şekli ayarlayabiliyorsun. Örn. bir skill Viktor E'si gibi doğrusal ilerliyor veya Katarina Q'su gibi doğrudan rakibin üzerine atılmayı gerektiriyor olabilir. Bunları ve kombo sırasını iyi ayarlayınca bazı şampiyonlar neredeyse desteklenenler kadar iyi olabiliyor. Mesela benim configimde Fizz desteklenmediği halde gayet iyi bence. Muhtemelen monchéri de bu sebepten dolayı o şampiyonları tier list'e koymuştur.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İzlediğim ve kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla gayet hoşlarına gitmiş başka sclerde kullanmışlar önceden bu daha rahat ve daha kolay diyolar.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Desteklenmeye herolarda sc kombosu baya bir sıkıntılı, heim oynamıştım q buga giriyordu taret koymaya çalıştığımda taret koymayı bırakmıştı yani direk skill çalışmıyordu, aynısı fizz de de oldu ultileri tam ucundan güzel tutturuyor ama e buga giriyor space basarak sadece kendisi komboda kullanıyordu ben manuel e atamıyordum. Config ile mi sc ile mi alakalı bilmiyorum ama böyle bir sorun var.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Desteklenmeyen sampiyonlar ayarlarını yapsanız bile durumsal olarak kombo atmıyor tüm skilleri rakibin üzerine boşaltıyor. Moncheri ve puddingin configinde desteklenmeyen şampiyonlara yapılan birkaç ayar mevcut fakat başta da dediğim gibi sizi ancak aram maçında götürür bu ayar normal oyunda tüm skillerinizi boşalttığınız gibi kafanıza vururlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...