Çözüldü WSReborn Morgana Q Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Morgana da Q skillini atarken kolay poziyonları bile kaçırdığı oluyor takımda dalga konusu oluyorum. 1 aydır düzenli olarak morgana oynuyorum ama o kadar cok kolay poziyonları kacırıyor ki sanki script yok,ama zor poziyonları tutturduğu oluyor yalan yok. ama hangi ayarı yaparsam yapıyım adamın gitmediği yerlere skill atıyor saçma sapan yerlere. bütün configleri,ayarları denedim cözümü yok.

cözüm olarak bana Script'in belirli bir kapasitesi var demeyin scriptin amacı zaten skill kaçırma oranını azaltmaktır.en azından kolay poziyonları kaçırmamaktır.eğer bir cözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim :salute::salute:

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Maksimum menzili %90a düşürün ve Check Path ayarını açın, isabet yüzdeniz artacaktır. Ancak ne seviyede beklentinizi karşılar bilemiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam sizin dediğiniz ayarla oynuyorum zaten ama lane aşamasında 43 tanesinden 11 i flan tuttu.karşıdaki oyuncular silver
League of Legends (TM) Client 3.12.2023 15_40_49.png

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Prediction gercekten iyi degil katiliyorum ancak sence seninle de alakalı olamaz mı? Nerede space basacağını bilmek falan? Bende de çok yüksek yüzdeler olmuyor ancak %55-60lardan aşağısını görmedim.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bende blitz oynarken bu yüzdelerde oluyor morganada %50 nin altında düşmedi bende daha önce hiç üstteki arkadaşın dediği gibi space bastığın yer de önemli

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende blitz oynarken bu yüzdelerde oluyor morganada %50 nin altında düşmedi bende daha önce hiç üstteki arkadaşın dediği gibi space bastığın yer de önemli
Hocam 1 hafta önce Çok iyi atıyordu birden bozmaya başladı adam üzerime koşarken yanına falan atıyor.buga falan mı girdi acaba her şeyi yaptım düzelmedi

Morgana oynayarak elmasa kadar cıktım.sonra farklı bir config denemek istedim değiştirdim ondan sonra bozuldu Q lar tutmamaya başladı.eski kullandığım confige falanda gectim değişmedi maalesef.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam 1 hafta önce Çok iyi atıyordu birden bozmaya başladı adam üzerime koşarken yanına falan atıyor.buga falan mı girdi acaba her şeyi yaptım düzelmedi

Morgana oynayarak elmasa kadar cıktım.sonra farklı bir config denemek istedim değiştirdim ondan sonra bozuldu Q lar tutmamaya başladı.eski kullandığım confige falanda gectim değişmedi maalesef.
wsreborn klasörünü tamamen temizleyip bir de log cleaner yaparsan düzelebilir. Bu arada hangi configi kullanıyordun, hangisine geçince bozulmalar yaşandı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
wsreborn klasörünü tamamen temizleyip bir de log cleaner yaparsan düzelebilir. Bu arada hangi configi kullanıyordun, hangisine geçince bozulmalar yaşandı ?
kaspersky antivirüs programıyla tam temizleme yapınca,kalıntıları falan sildi.düzeldi gibi duruyor.%50 nin altına düşmüyor Q lar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...