Wsreborn mu toir mi wsreborn ayarlarım kalır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Wsreborn kullanmayı düşünüyorum 4 5 aydır toir kullandım arkadaşım wsreborn kullan dedi paran cebinde kalsın dedi sizce toir mi wsreborn mu .ha bir de wsrebornda yaptıgımız ayarlar vs hileye güncelleme geldiğinde bizle kalıyor mu teşekkürler şimdiden geçiştirmek için yazanlara report

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Wsreborn'da yaptığın ayarlar kalıyor kalmasına da garbage toir ile de kıyaslamazsın milattan kalma bir script olduğu için bence sen o arkadaşını dinle bir şeyler biliyor gibi geldi o arkadaşın bana

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Toir de kullandım Wsbornuda ve kesinlikle para vereceğine wsbornu kullanmalısın. Ayarların kalıyor. Config dosyanı saklaman yeterli

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ban durumu kıyaslaması ne durumda hangisi daha az attı?
Şöyle ki 6 7 ay önce bgx gibi 30 dolarlık hilelerde olmak üzere tüm script kullananlar ban yedi ama Toir ban yedirtmedi. Wsborn ban dalgasından etkilendi diye biliyorum ama emin değilim o zamanlar kullanmıyordum, haberim yoktu bu sc'den ama yanlışım yoksa etkilendi. Toir bi tık daha güvenilir gibi ama Wsbornla eşitte olabilir. 2 yıldır kullanıp hiç ban yemediğini söyleyenlerde var.
Ne olur ne olmaz mainde kullanma

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şöyle ki 6 7 ay önce bgx gibi 30 dolarlık hilelerde olmak üzere tüm script kullananlar ban yedi ama Toir ban yedirtmedi. Wsborn ban dalgasından etkilendi diye biliyorum ama emin değilim o zamanlar kullanmıyordum, haberim yoktu bu sc'den ama yanlışım yoksa etkilendi. Toir bi tık daha güvenilir gibi ama Wsbornla eşitte olabilir. 2 yıldır kullanıp hiç ban yemediğini söyleyenlerde var.
Ne olur ne olmaz mainde kullanma
Bgxin çok banlattığını biliyorum. Toir kullandım 1 kere ban dalgasında ban yedim. Daha sonra güvrnlik amaçlı menüyü kaldırdılar falan sonra kullanmaya devam ettim menü geldi vs. 1 kere daha ban yrdim o da manuel olarak eminim elmas eloda yedim.wsreborn ücretsiz evet ama bana ban atmayan ideal sc lazım para önemsiz wsreborn kullanıyorsan ne kadar süredir kullanıyosun memnun musun ban yedin mi vs cevaplqrsan sevinirim

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bgxin çok banlattığını biliyorum. Toir kullandım 1 kere ban dalgasında ban yedim. Daha sonra güvrnlik amaçlı menüyü kaldırdılar falan sonra kullanmaya devam ettim menü geldi vs. 1 kere daha ban yrdim o da manuel olarak eminim elmas eloda yedim.wsreborn ücretsiz evet ama bana ban atmayan ideal sc lazım para önemsiz wsreborn kullanıyorsan ne kadar süredir kullanıyosun memnun musun ban yedin mi vs cevaplqrsan sevinirim
2 aydır kullanıyorum ben ve ban yemedim. Evade kapalı oynuyorum genellikle

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
toir piyasadaki gelmiş geçmiş en kötü scripttir.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Neden ki bence menü olarak çok sade kolay kitesi de güzeldi
şöyle anlatayım ilk bende toir kullandım bir sürede devam ettim ucuzluğuna aldanıp diğer ücretli scriptler evade konusunda o kadar gelişmiş ki toirden sonra diğerleri resmen yüzümde tebessüm bırakıyor. Toir predictorude kötü karakter kombolarıda hiçbir karakter özenerek yapılmamış sadece temel özellikler eklenip bırakılmış başka scriptlerde karakter özel ayarlar var.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
şöyle anlatayım ilk bende toir kullandım bir sürede devam ettim ucuzluğuna aldanıp diğer ücretli scriptler evade konusunda o kadar gelişmiş ki toirden sonra diğerleri resmen yüzümde tebessüm bırakıyor. Toir predictorude kötü karakter kombolarıda hiçbir karakter özenerek yapılmamış sadece temel özellikler eklenip bırakılmış başka scriptlerde karakter özel ayarlar var.
Öneri scn var mı yoksa wsrbrn mu tavsşyen

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ayarların kalıyor bir sıkıntı yok. Dün veya 2 gün önce güncelleme geldi wsreborna. Confige hiç dokunmadım aynı şekilde çalışıyor.
Ayrıca toir çok eski bir script. böyle legend sense ile kıyaslasan neyse de toir ile kıyaslama yapmak wsreborna hakaret etmek demektir.
Arkadaşın doğru demiş paran cebinde kalsın. Wsreborn candır

🖤Hinokami Kagura🦋
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
wsreborn toirden daha iyi toirin evade çok kötü

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yaklaşık olarak 2 sene olacak neredeyse bu siteden sc kullanıyorum, wsreborn gerçekten kaliteli, sezon 3-4 te bol falan kullandım o kadar uzun süredir kullancısıyım scriptin, wsreborn script olarak sana verebilecek herşeyi veriyor tıpkı diğerleri gibi farm ve orb sorunu yok, skiller de gayet iyi, gerisi zaten script fark etmeksizin sana bağlı oyun bilgin vs.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yaklaşık olarak 2 sene olacak neredeyse bu siteden sc kullanıyorum, wsreborn gerçekten kaliteli, sezon 3-4 te bol falan kullandım o kadar uzun süredir kullancısıyım scriptin, wsreborn script olarak sana verebilecek herşeyi veriyor tıpkı diğerleri gibi farm ve orb sorunu yok, skiller de gayet iyi, gerisi zaten script fark etmeksizin sana bağlı oyun bilgin vs.
Ban durumu nedir ne kadar sıklıkla ban yedin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka toir gercekten milattan kalma bir sc zor ayar yapıyorsun cozmesı zor ws ninki taze temiz bide ücretsiz paran cebinde kalsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...