Uzman Üye
Forumda olan çoğu çözümü denedim olmadı
Windows 11 gelen son güncellemeyi silince çalışmaya başladı.Hilelerin stabil olarak çalıştğı windows sürümü Windows 10 64 bit, 1909 sürümü bu sürüme geçerseniz hileleri sorunsuz kullablirsiniz. Diğer sürümlerde sistemsel sorunlar çıkabiliyor.
yaptım herhangi bir değişen olmadıRAR olarak arşivle ve arşivden çalıştır.
Host dosyasını temizleyip tekrar deneyinizyaptım herhangi bir değişen olmadı
Yaptım ama gene değişiklik yokHost dosyasını temizleyip tekrar deneyin
windows sürümünüzün hile uyumluluğunu kontrol edinizYaptım ama gene değişiklik yok
Lol sc sinin windows sürümü kaç istediğini tam olarak bilmiyorum ben win 11 kullanıyorumwindows sürümünüzün hile uyumluluğunu kontrol ediniz
Sisteminizde DirectX ve visual studio arşivi yüklü olması gerekiyor. Bunları kontrol ediniz.
sürümü değiştirip tekrar deneyeceğimHilelerin stabil olarak çalıştğı windows sürümü Windows 10 64 bit, 1909 sürümü bu sürüme geçerseniz hileleri sorunsuz kullablirsiniz. Diğer sürümlerde sitemsel sorunlar çıkabiliyor.
Windows 11 gelen son güncellemeyi silince çalışmaya başladı.Hilelerin stabil olarak çalıştğı windows sürümü Windows 10 64 bit, 1909 sürümü bu sürüme geçerseniz hileleri sorunsuz kullablirsiniz. Diğer sürümlerde sistemsel sorunlar çıkabiliyor.
Windows 11 22H2'ye kadar destekliyoruz, bu hafta 23H2 Preview güncellemeleri verilmeye başlamış, o sebeptendi sanırım.Windows 11 gelen son güncellemeyi silince çalışmaya başladı.