Çözüldü WSReborn ne zaman kullanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Usta MUICore'u yükledim Çalıştırdım. Anladığım kadarıyla yetki verecek ve ana hileyi yükleyebileceğim ama yaklaşık 20dkdır sayfayı yenilememe rağmen yetki verilmedi. Yönetici arkadaşlar bakabilir mi?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hilelerin üye grupları var lol script kullanabilmen için onaylı üye olman lazım 50 mesaj ve 5 gün forum üyeliğine sahip olduğun zaman onaylı üye olursun
detaylısı:https://memoryhackers.org/konular/yeni-hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.261827/
üye grupları:https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/
Anladım hocam. Site yapısını bilmiyordum. Yorum dediğiniz foruma yanıt vermekten mi geçiyor yoksa değerlendirmeleriniz falan mı var?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Anladım hocam. Site yapısını bilmiyordum. Yorum dediğiniz foruma yanıt vermekten mi geçiyor yoksa değerlendirmeleriniz falan mı var?
yorum şöyle sitede birsüsü konu var senin açtığın gibi oraya attığın yorumlar mesaj sayısı olarak işlenir fakat spam yapmak yada konuyla alakasız bişiler yazmak başkasının benzerini yazmak gibi şeyler yazarsan ya banlanırsın yada mesajın silinir buda onaylı üye olmanı zorlaştırır

Üye
3 HİZMET YILI
dostum foruma 5 günlük kaydın olması lazım sonrasında farklı farklı konulara topmlamda 50 mesaj yazmanız lazım 50 mesajınız oldugu taktirde yaklaşık 1 saat içinde üyeliğiniz gelmiş olucaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yorum şöyle sitede birüsür konu var senin açtığın gibi oraya attığın yorumlar mesaj sayısı olarak işlenir fakat spam yapmak yada konuyla alakasız bişiler yazmak başkasının benzerini yazmak gibi şeyler yazarsan ya banlanırsın yada mesajın silinir buda onaylı üye olmanı zorlaştırır
Yok, Troll içerik yayınlamak huyum değildir. Peki bu MUICore v20 Beta (MemoryUI üzerinden indirdiğimiz uygulama) şuanda [WCORE]: Waiting for Action yazısı geçmekte. onaylı üye olduğumda bunu tekrar mı çalıştırmam gerekli yoksa Hile indirme kısmı otomatik açılacak mı?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yok, Troll içerik yayınlamak huyum değildir. Peki bu MUICore v20 Beta (MemoryUI üzerinden indirdiğimiz uygulama) şuanda [WCORE]: Waiting for Action yazısı geçmekte. onaylı üye olduğumda bunu tekrar mı çalıştırmam gerekli yoksa Hile indirme kısmı otomatik açılacak mı?
detaylıda attığım linkde hileler nasıl çalıştırabilceğin anlatıyor ztn onaylı üye olduğun zaman yetki yok yerinde hileyi yükle yazısı olacak waiting for action yazısı geldiği zaman sitedeki hileyi yükle tıklaman yeterli sonrası oyunu aç ve hilenin tadını çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
detaylıda attığım linkde hileler nasıl çalıştırabilceğin anlatıyor ztn onaylı üye olduğun zaman orada hileyi yükle yazısı olacak waiting for action yazısı geldiği zaman sitedeki hileyi yükle tıklaman yeterli sonrası oyunu aç ve hilenin tadını çıkar
Teşekkürler Usta, Allah Cennet köşelerinden Köşe Nasip eylesin :D:powerdog:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...