Onaylı Üye
ne zamandan beri kullanıyorsun bide main de mi kullanıyorsunben kullanıyorum adc ama genellikle mid heroları oynuyorum sorun yaşamadım..
ban wawe varıdı bi ara yeni hesap actım 33 lvl oldu 6 aydır kullanıyorum main koğmaw oynuyorumne zamandan beri kullanıyorsun bide main de mi kullanıyorsun
Kaç hesaptan ban yedin? Yüksek eloda yakalıyor olabilirler insanlar daha çok dikkat ediyor geneldene zamandan beri kullanıyorsun bide main de mi kullanıyorsun
4 hesaba yakın hesabım gitti 2 si diaydıKaç hesaptan ban yedin? Yüksek eloda yakalıyor olabilirler insanlar daha çok dikkat ediyor genelde
bot hesaptan kastın yeni açılmış seviyesi düşük hesaplar mıbüyük ihtimalle botted hesaptan banlanıyorsun bende uzun süredir kullanıyorum sadece ban wave geldiğinde ban yedim scden dolayı
aga 5. aysa iyi yine ben 4 maçta bir ban yiyorumkanka bende 5.ayın sonunda ban yemiştim.
genelde hangi heroları oynuyorsun bide hesabın kaç leveldikanka bende 5.ayın sonunda ban yemiştim.
benim 3 senelik hesap ggne zamandan beri kullanıyorsun bide main de mi kullanıyorsun
Bot hesaplar 30 lvla bot ile kasılıyor. Seviyesinin düşüklüğü doğrudan etkili değil. Kendin kastığın hesabın sorun olmaması lazım4 hesaba yakın hesabım gitti 2 si diaydı
bot hesaptan kastın yeni açılmış seviyesi düşük hesaplar mı
Bu bot hesap muhabbeti eskide mi kaldı o zaman artık :/benim 3 senelik hesap gg
galiba öyle oldu artık 2inci hesabımda ban yedi sadece jg oynamama rahmen :/Bot hesaplar 30 lvla bot ile kasılıyor. Seviyesinin düşüklüğü doğrudan etkili değil. Kendin kastığın hesabın sorun olmaması lazım
Bu bot hesap muhabbeti eskide mi kaldı o zaman artık :/
temp %temp% prefetch gibi yerlerden mi bahsediyorsunflaglenmişsin hocam loglarını temizle hile ud
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?