WSReborn neden bana sürekli ban atıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Adc mainlerin gozu yasli
kanka adc lerde cok sıkıntı cok dodge atıyor ve nnerdeyse hıc kaırmıyor. birde algoritma şaşırtıo bır ınsanın yapamıcağı tuş konbinosylarını yapınca banlanıo belkıde bende 4 tane 2 yıldan fazla hesap vardı onlar bıle ban yedi

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka adc lerde cok sıkıntı cok dodge atıyor ve nnerdeyse hıc kaırmıyor. birde algoritma şaşırtıo bır ınsanın yapamıcağı tuş konbinosylarını yapınca banlanıo belkıde bende 4 tane 2 yıldan fazla hesap vardı onlar bıle ban yedi
Ben daha hic kullanmadim scripti. Bir kere toir ile deneme yaptim 2017den kalma hesabimda. Normal oynadigimdan daha rezil oynadim hileyi anlayacagim diye. ADC mainim normalde ama hesap da banlatmak istemiyorum. duzgun configle vs falan cozulmez mi dersin

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
büyük ihtimalle hile sebebiyle ban yemiş olarak gözükseniz'de aslında büyük ihtimalle bot hesabı kullandığınızdan dolayı ban yiyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
2 tane hesabım vardı yaklaşık 3 veya 4 kere ban dalgası geçirdim sadece 1isi ban yedi oda yan hesabımdı (güzel hesaptı yalan yok). şuan main hesabımda sezon 10 dan beri sc kullanıyorum ban yemedim o hesapta.

Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
botted hesap kullanma

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ben de adc oynuyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ya bot hesap kullanıyorsunuz yada aşırı belli ediyorsunuz başka neden aklıma gelmiyor

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
wsreborn baya safe kanka senin hesaplar bottan ban yiyodur

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
flage yakalanıp yeni hesap açtığınızda inject ettiğinizde sistem yakalıyor ban atıyor logları temizlemekte fayda var ayrıca botted yani botla kasılmış hesapları satın alıp scriptle oynadığınızda %90 2 veya 3.maçta yani aslında gün sonuna kadar ban yiyorsunuz..
Sıfırdan hesap kasmakta mantıklı ya da bot ile kasılmamış bir hesapta legit ayarlarda oynamak en mantıklısı evadeyi yerine göre açabilirsin mesela tuş aç kapa tuşunu caps lock ayarlayıp canın azken bir tane skill dodgelemesine izin verebilirsin. Full ayarlarda oynamak hem karakteri titretip report yemene sebep oluyor.
Çoğu kişi report sisteminin bir işe yaramadığını söylesede belirli bir log tutuluyor olabilir ve ayrıca full ayarları kökleyip oynadığın zaman birisinin sana ağır tilt olup ticket atmasına sebep olabilir. O yüzden ciddi anlamda dodge kapalı ve legit şekilde clickler attığında ban dalgası dışında ban yemek çok zor olmalı.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer hesap seviyesi düşükse de bana atabiliyorlar. Veya botla kasılmış hesapsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...