Uzman Üye
Arkadaşlar, space tuşuna bastığımda karakter böyle deliriyor. Buyurun, izleyin. @LeftSpace @Adc Main
Moderatörün son düzenlenenleri:
Sorunun nedenini bulduk dostumPost automatically merged:
bak arada enable move kapattım fareyi çektim sola videoda gözükmüyor imleç gene olafın olduğu çember etrafında spam atıyor sağ tık
Zahmet edip video çekmişsin teşekkürler tekrar bi antreman moduna girip bakıcam maçtan çıkıp senin configinle de denemiştim ama düzelmemişti belki de o maçla alakalıdır bi bakıcam şimdiBizzat kendim, oyuna girerek denedim. Kendi configimde bir problem yok, misler gibi oynuyor delirme olayı falan da yok. Videoyu bırakıyorum şimdi alta:
estağfurullah önemli değil configte bir problem yok aslında oyunda belki yanlış bir şeyler yapmışsındır hiçbir ayarı ellemeden değiştirmeden yap öyle bir dene sorunun çözüleceğine inanıyorum tekrardan gel yaz buraya sorun çözüldü veya çözülmedi tarzında son olarak videoları obs studio ile çekiyorumZahmet edip video çekmişsin teşekkürler tekrar bi antreman moduna girip bakıcam maçtan çıkıp senin configinle de denemiştim ama düzelmemişti belki de o maçla alakalıdır bi bakıcam şimdi
Bu arada videoları hangi programla çekiyorsun
Allah Allah çok ilginç antreman modunda düzgün çalıştı o maçta noldu da öyle oldu acaba ki maçtan çıkıp bir daha girmiştim gene düzelmemiştiestağfurullah önemli değil configte bir problem yok aslında oyunda belki yanlış bir şeyler yapmışsındır hiçbir ayarı ellemeden değiştirmeden yap öyle bir dene sorunun çözüleceğine inanıyorum tekrardan gel yaz buraya sorun çözüldü veya çözülmedi tarzında son olarak videoları obs studio ile çekiyorum
Dediğim gibi, ayarlarda yanlışlıkla bir şey yapmışsındır fark etmeden. Sorun çözüldüğünü farz ediyorum doğru mudur?Allah Allah çok ilginç antreman modunda düzgün çalıştı o maçta noldu da öyle oldu acaba ki maçtan çıkıp bir daha girmiştim gene düzelmemişti
Bir de sıralı maç girip teyit edicem çözülüp çözülmediğiniDediğim gibi, ayarlarda yanlışlıkla bir şey yapmışsındır fark etmeden. Sorun çözüldüğünü farz ediyorum doğru mudur?
tamamdır oyunda test edip yazarsın kankam buraya configimde skinchanger kullanıyorum evet ama custom skin kullanıyorum artık kapattım onları ban mevzusu yok kankam herhangi bir risk yok ban konusunda için rahat olabilirBir de sıralı maç girip teyit edicem çözülüp çözülmediğiniBu arada senin configte dikkat ettim skin changer kullanıyorsun ban riski var kullanma sebebini sorabilir miyim bir de bu skinleri sadece biz görebeliyoruz değil mi başkaları göremiyor çünkü hilenin açıklamasında çok fazla reportlanırsanız ban yiyebilirsiniz yazıyor ingilizce ne alaka onu anlamadım
hocam tam olarak neyi kapattın anlamadım custom skin kullanıyorum derken ?tamamdır oyunda test edip yazarsın kankam buraya configimde skinchanger kullanıyorum evet ama custom skin kullanıyorum artık kapattım onları ban mevzusu yok kankam herhangi bir risk yok ban konusunda için rahat olabilir
skinchanger'dan twitch hariç tüm skinleri kapattım custom skin de bir programdan kullandığım lol de olmayan skinler dostum clips/kesitler kısmına bakarsan wsreborn için orada görürsün son videolarımda var custom skinhocam tam olarak neyi kapattın anlamadım custom skin kullanıyorum derken ?
O programın adı ne?skinchanger'dan twitch hariç tüm skinleri kapattım custom skin de bir programdan kullandığım lol de olmayan skinler dostum clips/kesitler kısmına bakarsan wsreborn için orada görürsün son videolarımda var custom skin
kral hemen bakıcam işlerim vardı dışardaydım şimdi oyuna giriyorum siz moderatör müsünüz bu arada?olafla alakalı sorun çözüldü mü dostum eğer sorun çözüldüyse kapatalım konuyu
hayır değilimkral hemen bakıcam işlerim vardı dışardaydım şimdi oyuna giriyorum siz moderatör müsünüz bu arada?
Reis kötü haber sıralı maça girdim gene baştaki videodaki gibi sorun devam ediyor antreman modunda bir şey yoktu büyük ihtimal sen de sıralıya girersen sende de böyle olacakhayır değilim
deneyelim bakalımReis kötü haber sıralı maça girdim gene baştaki videodaki gibi sorun devam ediyor antreman modunda bir şey yoktu büyük ihtimal sen de sıralıya girersen sende de böyle olacak
deneyelim bakalım
Sorunun nedenini bulduk dostumPost automatically merged:
bak arada enable move kapattım fareyi çektim sola videoda gözükmüyor imleç gene olafın olduğu çember etrafında spam atıyor sağ tık
Tamamdır çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir bu nasıl benim aklıma gelmedi anlamadım bugün kafam dağınık bayağıSorunun nedenini bulduk dostum

önemli değil dostum olabilir insalnık hali yardım etmek için uğraşıyoruz biz de sorunun çözülmesine mutlu oldumTamamdır çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir bu nasıl benim aklıma gelmedi anlamadım bugün kafam dağınık bayağı![]()