- Konuyu başlatan
temmie
Seçkin Üye
show only ultimate seçeneğini kapat yine aynı yerdeSkilleri gözükmüyor ama onu nası aktif edicem
show only ultimate seçeneğini kapat yine aynı yerdeSkilleri gözükmüyor ama onu nası aktif edicem
videodaki gibi gözükmüyor sen ss atabilir misin sadece ulti süreleri yazıyorss atar mısın
dostum mesajımı görmedin sanırım,videodaki gibi gözükmüyor sen ss atabilir misin sadece ulti süreleri yazıyor
show only ultimate seçeneğini kapat yine aynı yerde
videodaki gibi gözükmüyor sen ss atabilir misin sadece ulti süreleri yazıyor
teşekkürler dostum çok güzel duruyor videoda eline sağlıkTR: Orbwalker ayarlarını kendime göre ayarladım, adc karakterleriyle gayet iyi oluyor isteyen deneyebilir.
EN: Adjusted orbwalker settings for my liking, it's pretty good with adcs so you can give it a try.
put the files in
C:\wsreborn\config
[ download:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap]
[ vt:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap]
an example clip:
not: İçerisinde karakterler için ayar yok sadece Orbwalker için (kite vb.).
kral bu videodaki gibiyse ayarların vahşet bişey olmş ama bu direk ban getirir diye düşünüyorum .dTR: Orbwalker ayarlarını kendime göre ayarladım, adc karakterleriyle gayet iyi oluyor isteyen deneyebilir.
EN: Adjusted orbwalker settings for my liking, it's pretty good with adcs so you can give it a try.
put the files in
C:\wsreborn\config
[ download:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap]
[ vt:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap]
an example clip:
not: İçerisinde karakterler için ayar yok sadece Orbwalker için (kite vb.).a
yea i never said this was a legit cfg lolThey're literally begging for u to be reported though lol
direkt videodaki kanka, belli oluyor evet xdkral bu videodaki gibiyse ayarların vahşet bişey olmş ama bu direk ban getirir diye düşünüyorum .d
evadeyi kendin kısarsın orbdan bir problem olacağını sanmıyorumkral bu videodaki gibiyse ayarların vahşet bişey olmş ama bu direk ban getirir diye düşünüyorum .d
dostum config sadece orbwalk configi bahsettiğin şeyler içerisinde yok bileEkran çok kalabalık olmuş sanki, drawingler bir tık daha azaltılabilir.
4 as üstü kite yapınca belli oluyor yaevadeyi kendin kısarsın orbdan bir problem olacağını sanmıyorum
e bi zahmet4 as üstü kite yapınca belli oluyor ya