Çözüldü WSReborn oyun çöküyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun açılır alt tab atıp script i çalıştırıyorum sonra siteye girip hileyi yükleye basıp oyuna dönünce enter tuşuna basıyorum oyun çöküyor takımım direk ff atıyor bıktım ban yemekten 10 maç kadar oldu sürekli 10 dkka 15 dkka ceza yedim beklemek zorundayım çöküyor diğer konulara bakıyorum adam akıllı cevap yazan yok hepsi yorum için alakasız şeyler yazıyo yok kapat at bilmem ne düzgün bilen birisi yorum atsın çözücek birisi yorum kasmak için boş yorumlar atmayın sitedeyken enter e basıp oyuna dönüncede olmuyor çöküyor onuda denedim çöküyor.

Çözüm
Oyun açılır alt tab atıp script i çalıştırıyorum sonra siteye girip hileyi yükleye basıp oyuna dönünce enter tuşuna basıyorum oyun çöküyor takımım direk ff atıyor bıktım ban yemekten 10 maç kadar oldu sürekli 10 dkka 15 dkka ceza yedim beklemek zorundayım çöküyor diğer konulara bakıyorum adam akıllı cevap yazan yok hepsi yorum için alakasız şeyler yazıyo yok kapat at bilmem ne düzgün bilen birisi yorum atsın çözücek birisi yorum kasmak için boş yorumlar atmayın sitedeyken enter e basıp oyuna dönüncede olmuyor çöküyor onuda denedim çöküyor.
Merhabalar,
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-...
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar,
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın

Çözüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Windows sürümün ve versiyonun nedir tam olarak söyler misin ve ek olarak çerçevesiz ekranda oynamayı denersen çözme olayı gidecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...