Çözüldü WSReborn oyun takılma fps problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
WSRebron kullanırken normalde bir sorun yoktu fakat irelia aldıgım zaman hileyi injekt ederken oyunum 0 fps gördü normalde sabit 240 fps alıyorum hileyle beraber 200-190 altına düşmüyor neyse koridora geldim derken v tuşuna bastıgımda ya da space e oyunum yeniden 0 fps görüyor ve ekranım 3 4 saniye takılı kalıyor ardından 60 70 fps e çıkıp bir daha bastıgımda yine 0 fps görüyor maçın 15 dk sını böyle geçirdikten sonra stabil fps ime geri döndü ve böyle birşey yaşamadım fakat neden kaynaklandığını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim tekrar yaşamak istemiyorum Not: Şu anda böyle birşey yaşamıyorum sadece tekrar olmasını istemiyorum

Çözüm
Eğer dediğiniz gibi 0 FPS görüyorsanız donanım sorunuda olabilir aksi takdirde arka planda 3.parti yazılım çalıştığı için FPS kayıpları yaşamanız gayet normal bunu minumum seviyeye düşürmek için gereksiz olan bütün drawları kapatın.
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Eğer dediğiniz gibi 0 FPS görüyorsanız donanım sorunuda olabilir aksi takdirde arka planda 3.parti yazılım çalıştığı için FPS kayıpları yaşamanız gayet normal bunu minumum seviyeye düşürmek için gereksiz olan bütün drawları kapatın.

Son düzenleme:
Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam donanımsal olabilir dediğiniz gibi sonrasında yaşamadım zaten tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...