Çözüldü WSReborn oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
WSReborn vadi yüklenince enter tuşuna basıp oyuna geçiyor. Dıt sesi geldikten sonra kilitleniyor. İki üç maçta bir bunu yapıyor ve sürekli LP kaybetmeye başladım. Forumda araştırdım, temp vs. şeyleri temizliyorum sürekli, hileyi yeniden kurma işlemlerini de yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
WSReborn vadi yüklenince enter tuşuna basıp oyuna geçiyor. Dıt sesi geldikten sonra kilitleniyor. İki üç maçta bir bunu yapıyor ve sürekli LP kaybetmeye başladım. Forumda araştırdım, temp vs. şeyleri temizliyorum sürekli, hileyi yeniden kurma işlemlerini de yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor?
Sorun dx9 modunu açıp çerçevesiz ekran moduna aldığınızda çözülür bunlara rağmen bazen oyundan atabiliyor buna yapabilecek ekstra bir çare yok fakat sürdürülebilirliği azaltma imkanını bu 2 ayar sağlıyor.
Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam siz de zaten script çalışıyor aio ile bir alakası yok oyuna girip penceresiz yapıp geri dönüş yapar mısınız
Şu an deniyorum yazıcam hocam sonucu
Post automatically merged:

hocam siz de zaten script çalışıyor aio ile bir alakası yok oyuna girip penceresiz yapıp geri dönüş yapar mısınız
bişey daha sorayım oyun içinde skin değişsem sıkıntı olur mu

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
check the version of windows that is supported by the script install again AIO ROUTINE all versions of c++ put the game on DX9 classic mode from the settings it should work

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sorun dx9 modunu açıp çerçevesiz ekran moduna aldığınızda çözülür bunlara rağmen bazen oyundan atabiliyor buna yapabilecek ekstra bir çare yok fakat sürdürülebilirliği azaltma imkanını bu 2 ayar sağlıyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...