Sorun dx9 modunu açıp çerçevesiz ekran moduna aldığınızda çözülür bunlara rağmen bazen oyundan atabiliyor buna yapabilecek ekstra bir çare yok fakat sürdürülebilirliği azaltma imkanını bu 2 ayar sağlıyor.WSReborn vadi yüklenince enter tuşuna basıp oyuna geçiyor. Dıt sesi geldikten sonra kilitleniyor. İki üç maçta bir bunu yapıyor ve sürekli LP kaybetmeye başladım. Forumda araştırdım, temp vs. şeyleri temizliyorum sürekli, hileyi yeniden kurma işlemlerini de yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor?
oyun tam ekrannda mıWindows 10 Pro
21H2
Evet hocam tam ekranoyun tam ekrannda mı
tam ekrandan penceresiz ekrana çek bir de öyle dene bakalim ama scripti çalıştırmadan penceresize çekEvet hocam tam ekran
Deniyim hocam onudaaio runtimes kur birdaha dene hocam
deneyin hocam büyük ihtimal çözülür sorunDeniyim hocam onuda
hocam siz de zaten script çalışıyor aio ile bir alakası yok oyuna girip penceresiz yapıp geri dönüş yapar mısınızDeniyim hocam onuda
Şu an deniyorum yazıcam hocam sonucuhocam siz de zaten script çalışıyor aio ile bir alakası yok oyuna girip penceresiz yapıp geri dönüş yapar mısınız
bişey daha sorayım oyun içinde skin değişsem sıkıntı olur muhocam siz de zaten script çalışıyor aio ile bir alakası yok oyuna girip penceresiz yapıp geri dönüş yapar mısınız
Hayır sonuç nedirŞu an deniyorum yazıcam hocam sonucu
Post automatically merged:
bişey daha sorayım oyun içinde skin değişsem sıkıntı olur mu
Hayır sonuç nedir
ilk denememde çalıştı sorunsuz, ikinciyi deniycem şimdiHayır sonuç nedir
Sorun dx9 modunu açıp çerçevesiz ekran moduna aldığınızda çözülür bunlara rağmen bazen oyundan atabiliyor buna yapabilecek ekstra bir çare yok fakat sürdürülebilirliği azaltma imkanını bu 2 ayar sağlıyor.WSReborn vadi yüklenince enter tuşuna basıp oyuna geçiyor. Dıt sesi geldikten sonra kilitleniyor. İki üç maçta bir bunu yapıyor ve sürekli LP kaybetmeye başladım. Forumda araştırdım, temp vs. şeyleri temizliyorum sürekli, hileyi yeniden kurma işlemlerini de yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?