Çözüldü WSReborn oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Artık yeter, oyuna giriyorum. 10 dakika sonra tak donuyor, sonra Client aç kapat yapmam gerekiyor. Ne zaman hile açsam böyle, artık düzeltin. Gerçekten sıkıldım, boşuna sistem sormayın. Sistemde RTX ve Ryzen 7 işlemci var. Oyunda zaten akıcılığı tam anlamıyla alıyorken hileyi açınca 10 dakika içinde donmasından sıkıldım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Artık yeter, oyuna giriyorum. 10 dakika sonra tak donuyor, sonra Client aç kapat yapmam gerekiyor. Ne zaman hile açsam böyle, artık düzeltin. Gerçekten sıkıldım, boşuna sistem sormayın. Sistemde RTX ve Ryzen 7 işlemci var. Oyunda zaten akıcılığı tam anlamıyla alıyorken hileyi açınca 10 dakika içinde donmasından sıkıldım.
silip yükle bende aynı sorunu yaşamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
DX9 modu açmayı dene

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum istersen teamviewer üzerinden sorununu çözmeyi deneyebiliriz sonra sonra nasıl çözdüğümüzü buraya yazarız istiyorsan özelden bana ulaşabilirsin

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
dx9 modunu ac kapa yapmayi dene, tum redistleri ve directx guncelle. tam ekransa pencereli veya kenarliksiz modda oynamayi dene. ben de bir kac kere yasadim ancak soyledigin kadar ciddi degildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...