Arkanda
Ultra Üye
tam ekrandan pencereli ekrana alıp dener misin bir de zedde falan oyun crash atacak mi bakalım
video çekip atar mısın bi kankam şu sorunun videolu halini görelimdefault ayarlarda scriptin ayarlarına girdiğimde direkt orb ve combo gidiyor
evet pencereli ekranda çöküyoroyun pencereli ekranda mi çöküyor default ayarlarda çökmesi gerçekten mucize gibi bir şey tüm aio runtimes uygulamaları kurulu mu
onlar nedir bunlar mı?oyun pencereli ekranda mi çöküyor default ayarlarda çökmesi gerçekten mucize gibi bir şey tüm aio runtimes uygulamaları kurulu mu
atıyorum şimdivideo çekip atar mısın bi kankam şu sorunun videolu halini görelim
evet bunlar hocam yüklü hepsi bekliyorum videoyuonlar nedir bunlar mı?
Post automatically merged:
atıyorum şimdi
önce default config olan videoyu atayım sonra senin configle olan videoyu atayımevet bunlar hocam yüklü hepsi bekliyorum videoyu
tamam bekliyorum ona göre bi bakalım belki ayarlarda fark etmediğimiz bir sorun vardırönce default config olan videoyu atayım sonra senin configle olan videoyu atayım
yüklüyorum şimdi youtubeyetamam bekliyorum ona göre bi bakalım belki ayarlarda fark etmediğimiz bir sorun vardır
hocam bi bakarsanız sevinirim 1. video default configtamam bekliyorum ona göre bi bakalım belki ayarlarda fark etmediğimiz bir sorun vardır
hocam seyrettim fakat bir absürt şey göremedim penceresiz dışında bir ekran seçeneği de var onu yapar mısın crash atacak mi bakalım crash atmazsa diğer olayları da çözeriz önemli olan crash olayıyüklüyorum şimdi youtubeye
ordan link atacağım yani
hocam bi bakarsanız sevinirim 1. video default config
pekala hemen deniyorumhocam seyrettim fakat bir absürt şey göremedim penceresiz dışında bir ekran seçeneği de var onu yapar mısın crash atacak mi bakalım crash atmazsa diğer olayları da çözeriz önemli olan crash olayı
crash aynı şekilde devam ediyor senin configindehocam seyrettim fakat bir absürt şey göremedim penceresiz dışında bir ekran seçeneği de var onu yapar mısın crash atacak mi bakalım crash atmazsa diğer olayları da çözeriz önemli olan crash olayı
benim configimi kullanma hocam defaultta denepekala hemen deniyorum
crash aynı şekilde devam ediyor senin configinde
onuda deniyorum şuanbenim configimi kullanma hocam defaultta dene
sonuç nedir hocamonuda deniyorum şuan
crash sorunu çözüldü sanırım fakat ana sorun hala devam ediyorbenim configimi kullanma hocam defaultta dene
tamamdır çok güzel şimdi diğer sorunu belirt hocamcrash sorunu çözüldü sanırım fakat ana sorun hala devam ediyor
bu sorunlar yüzünden wsreborndan korkuyordum 1 tanesi eksilmiş oldu
2kere denedim 2sindede crash vermedi
hocam ne oldu durumlar nedir cevap vermediniz merak ettimcrash sorunu çözüldü sanırım fakat ana sorun hala devam ediyor
bu sorunlar yüzünden wsreborndan korkuyordum 1 tanesi eksilmiş oldu
2kere denedim 2sindede crash vermedi
scriptte default configte inserte bastığımda ve mausemi menünün üstünde herhangi bir ayara getirdiğimde orbwalking ve kombo çalışmıyortamamdır çok güzel şimdi diğer sorunu belirt hocam
hocam test ediyorum yanlış cevap vermek üzgünüm onun dışında 40 dkdır elektrikler yoktu ama forumda aktif gözüktüysem bilmiyorumhocam ne oldu durumlar nedir cevap vermediniz merak ettim
estağfurullah sıkıntı yok crash hatası alıyor musunuz tekrardan bakın bakalım bı configlescriptte default configte inserte bastığımda ve mausemi menünün üstünde herhangi bir ayara getirdiğimde orbwalking ve kombo çalışmıyor
sizin configi deneyeceğim şimdi
hocam test ediyorum yanlış cevap vermek üzgünüm onun dışında 40 dkdır elektrikler yoktu ama forumda aktif gözüktüysem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?