Çözüldü WSReborn oyundan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
UYARI:CTRL+F5 AÇIK
ctrl+f5 açık mı?
yazanları reportlayacağım
selamlar bugün sizlere wsreborn ile ilgili sorunumu söyleyeceğim
sorunum:config ayarlarını(herhangi bir config olabilir wsreborn için hazırlanan) veya default config (wsrebron'u ilk açınca olan default config)
configleri sorunsuzca kullanabiliyordum eskiden onuda kullanamıyordum çünkü bu sefer config kullandığım için combo ve orbwalking çalışmıyordu
ayarlarda herhangi bir ayar mesela:yasuonun auto r ayarı o kutucuğu aktif hale getirdiğim anda space basmama rağmen combo ve orbwalking çalışmıyor ayrıca evade 2.0 üstüne vs yanlışlıkla mausemi üzerine getirdiğimde o pencere açıldığı anda'da orbwalking ve combo çalışmıyordu spaceye bastığım halde
zed'de ise space bastığım anda oyundan atıyor
tüm herolarda denemedim fakat aynı sorunları onlardada yaşayacağım %70
grafiklerim 1080x1920 dikey senkronizasyon vs açık yukarıdaki tüm ayarlar açık directx9 modu açık
işlemci grafik kartı:i5 10400f gt730 16gb ram
tüm heroları denemedim dediğim gibi
bu konu @Adc Main için açılmıştır fakat yardımcı olabilecek kurucular üyeler bu konu hakkında bilgisi olan herkes lütfen bu konunun altına yazsın tek tek okuyacağım

Son düzenleme:
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• resim_2023-02-09_234304209.png
    resim_2023-02-09_234304209.png
    7.1 KB · Görüntüleme: 54
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
c diskinden wsrebornu silip tekrar wsrebornu injectleyebilirsin ekran ayarlarını çerçevesiz yapmayıda dene düzelebilir bu şekilde

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riotun yeni updatei sayesinde çoğu scriptlerde orbwalking hatalı çalışıyor yakında düzelicektir

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yüklüyorum şimdi youtubeye
ordan link atacağım yani
Post automatically merged:

hocam bi bakarsanız sevinirim 1. video default config
hocam seyrettim fakat bir absürt şey göremedim penceresiz dışında bir ekran seçeneği de var onu yapar mısın crash atacak mi bakalım crash atmazsa diğer olayları da çözeriz önemli olan crash olayı

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
hocam seyrettim fakat bir absürt şey göremedim penceresiz dışında bir ekran seçeneği de var onu yapar mısın crash atacak mi bakalım crash atmazsa diğer olayları da çözeriz önemli olan crash olayı
pekala hemen deniyorum
Post automatically merged:

crash aynı şekilde devam ediyor senin configinde

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
tamamdır çok güzel şimdi diğer sorunu belirt hocam
scriptte default configte inserte bastığımda ve mausemi menünün üstünde herhangi bir ayara getirdiğimde orbwalking ve kombo çalışmıyor
sizin configi deneyeceğim şimdi
hocam ne oldu durumlar nedir cevap vermediniz merak ettim
hocam test ediyorum yanlış cevap vermek üzgünüm onun dışında 40 dkdır elektrikler yoktu ama forumda aktif gözüktüysem bilmiyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
scriptte default configte inserte bastığımda ve mausemi menünün üstünde herhangi bir ayara getirdiğimde orbwalking ve kombo çalışmıyor
sizin configi deneyeceğim şimdi

hocam test ediyorum yanlış cevap vermek üzgünüm onun dışında 40 dkdır elektrikler yoktu ama forumda aktif gözüktüysem bilmiyorum
estağfurullah sıkıntı yok crash hatası alıyor musunuz tekrardan bakın bakalım bı configle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...