Normal bir durum enter basıp direk alt tab veya bir tuşa, item almaya çalışırsanız oyun donar ve oyundan atar.yani genel olarak scyle oynayabiliyorum ama bazen entera bastigimda oyundan atılıyorum şimdi oldu gına geldi hem -lp hemde penalty yedim ekran zaten çerçevesizde ondan değil yani çözümü varsa iletirseniz sevinirim aynı sorun lprebornda da oluyodu.
bu anlattığın yapılması gereken zaten bunu yaptığım halde bu sorunu yaşıyorum belki de konuyu başlatan kişi de yaşıyordostum basede karakterler geldikten sonra entera bas ve hiçbir şeye tıklama kek inject olana kadar ben böyle yapıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum
hocam aynı uygulamayı yapıyorum fakat herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben wn sürümünüz nedirbu anlattığın yapılması gereken zaten bunu yaptığım halde bu sorunu yaşıyorum belki de konuyu başlatan kişi de yaşıyor
w10 pro 22h2 versiyon düşmemi önereceksin muhtemelen ama hiç çalıştıramasam düşmek mantıklı evet fakat çalışıyor canı istediğinde oyundan atıyorhocam aynı uygulamayı yapıyorum fakat herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben wn sürümünüz nedir
22H2 dostumWindows sürümün ne hocam
Windows 10 mu 11 mi22H2 dostum
windows 10 hocam sorun injectlerken oluyorWindows 10 mu 11 mi
baya nadir oluyor o, sorun injectlerkenarada sırada oyun icindeyken sc yi kullanırken atmalardan bahsediyorsan evet bende yaşıyorum o duruma yapabiliceğimiz birşey yok.
dediğim gibi bunları bende yaşamaktayım bu tarz şeyler olabilir yapabiliceğimiz birşey bulunmamakta.windows 10 hocam sorun injectlerken oluyor
Post automatically merged:
baya nadir oluyor o sorun injectlerken
Yani her zaman olmuyorsa 1909 sürüme geçerek bir de bu sürümde deneyebilirsiniz bazı kişilerde 22H2 de sorun oluyorwindows 10 hocam sorun injectlerken oluyor
Post automatically merged:
baya nadir oluyor o sorun injectlerken
tam olarak istediğim cevap buydu teşekkürler **arada sırada oyun icindeyken sc yi kullanırken atmalardan bahsediyorsan evet bende yaşıyorum o duruma yapabiliceğimiz birşey yok.
Hocam bu şekilde clientte inject başlatıyor mu bir sorun yaşattı mı sana şu ana kadar hiç denemedim bu şekilde. Akşam eve geçince deneyeceğim. İnject yapması için oyun penceresi açılması gerekiyor diye biliyordum o nedenle sormak istedim.entera şampiyon seçiminin bitimine 5 saniye kala bas sonra klavyeyi hiç elleme oyun başladığında sc inject edilecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?