Çözüldü WSReborn Oyundan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yani genel olarak scyle oynayabiliyorum ama bazen entera bastigimda oyundan atılıyorum şimdi oldu gına geldi hem -lp hemde penalty yedim ekran zaten çerçevesizde ondan değil yani çözümü varsa iletirseniz sevinirim aynı sorun lprebornda da oluyodu.

Çözüm
yani genel olarak scyle oynayabiliyorum ama bazen entera bastigimda oyundan atılıyorum şimdi oldu gına geldi hem -lp hemde penalty yedim ekran zaten çerçevesizde ondan değil yani çözümü varsa iletirseniz sevinirim aynı sorun lprebornda da oluyodu.
Normal bir durum enter basıp direk alt tab veya bir tuşa, item almaya çalışırsanız oyun donar ve oyundan atar.
Entere basıp 5 saniye dıt sesini duyana kadar hareket etmeyiniz.
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Uzun bir süre o problemi yaşadım oyun başladığında koridor giderken entere basıyorum ve atmıyor bayada böyle kullandım problem yaşamadım tavsiye ederim.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam bu şekilde clientte inject başlatıyor mu bir sorun yaşattı mı sana şu ana kadar hiç denemedim bu şekilde. Akşam eve geçince deneyeceğim. İnject yapması için oyun penceresi açılması gerekiyor diye biliyordum o nedenle sormak istedim.
Hocam ben hep böyle yapıyordum bir sorun çıkmıyordu, zaten seçimin bitimine 5sn kala başlattığın için oyun açılınca anca injectliyor oluyor. Ki zaten oyun açılmadan injectlemez, inject için bekler. Dediğim gibi deneyip eğer sorunun çözülürse ya da çözülmezse geri dönüş yaparsan sevinirim.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben farklı sürümlerdede oynadım sc ile bazılarında hiç olmuyo bendede 10/15 oyunda bir başlangıç yerinde entere yapınca donuyo sonra tkrar açmak zorunda kalıyorum sanırım çözümü yok nadir de olsa yaşıyoruz bu sorunu

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Normal bir durum enter basıp direk alt tab veya bir tuşa, item almaya çalışırsanız oyun donar ve oyundan atar.
Entere basıp 5 saniye dıt sesini duyana kadar hareket etmeyiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...