Normal bir durum enter basıp direk alt tab veya bir tuşa, item almaya çalışırsanız oyun donar ve oyundan atar.yani genel olarak scyle oynayabiliyorum ama bazen entera bastigimda oyundan atılıyorum şimdi oldu gına geldi hem -lp hemde penalty yedim ekran zaten çerçevesizde ondan değil yani çözümü varsa iletirseniz sevinirim aynı sorun lprebornda da oluyodu.
hocam sonuçta çalışsa bile arada sıkıntı çekiyorsun bence düşür direkt kurtul bu beladanw10 pro 22h2 versiyon düşmemi önereceksin muhtemelen ama hiç çalıştıramasam düşmek mantıklı evet fakat çalışıyor canı istediğinde oyundan atıyor
Hocam ben hep böyle yapıyordum bir sorun çıkmıyordu, zaten seçimin bitimine 5sn kala başlattığın için oyun açılınca anca injectliyor oluyor. Ki zaten oyun açılmadan injectlemez, inject için bekler. Dediğim gibi deneyip eğer sorunun çözülürse ya da çözülmezse geri dönüş yaparsan sevinirim.Hocam bu şekilde clientte inject başlatıyor mu bir sorun yaşattı mı sana şu ana kadar hiç denemedim bu şekilde. Akşam eve geçince deneyeceğim. İnject yapması için oyun penceresi açılması gerekiyor diye biliyordum o nedenle sormak istedim.
Normal bir durum enter basıp direk alt tab veya bir tuşa, item almaya çalışırsanız oyun donar ve oyundan atar.yani genel olarak scyle oynayabiliyorum ama bazen entera bastigimda oyundan atılıyorum şimdi oldu gına geldi hem -lp hemde penalty yedim ekran zaten çerçevesizde ondan değil yani çözümü varsa iletirseniz sevinirim aynı sorun lprebornda da oluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?