Wsreborn ping problemi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba sevgili forum üyeleri,LoL'e gelen son güncellemeye kadar böyle bir sorun yoktu fakat şimdi script ile combo atarken,lane clear atarken anlamsız bir şekilde laglı oluyor sağ üstteki göstergem açık ve pingim sağ üstte çıkmamasına rağmen lag yaşıyorum çözümü nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dediğin durumu yaşayan pek yok scriptte ping ayarları hakkında bir menü vardı ordan ayarlarla oynamayı dene istersen

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu problemin wsreborn'dan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü hiçbir zaman yaşamadım o yüzden internetten kaynaklı büyük ihtimalle

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam güncel internetinizle alakalı birşey gibime geldi çünkü ping gibi bir sorunla daha önce görmedim duymadım
internet müşteri temsilcisini aramanızda fayda var

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ağ hatası alıyor yada paket kaybı yaşıyor olabilirsin modemi kapat 10 dakika bekle tekrar aç belki düzelir.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Adc mainin configini indirip denermisin belki configle alakalı bir problemdir eger interneti vs. resetlediysen.

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dün bendede aynısı oldu koridor iterken 120 ms falan almaya başladım bugün sorun yoktu ama

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Herhangi bir config kullanıyor musun ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Konu Kapanabilir Yorumlardan Yola Çıkarak Sorun Benden Kaynaklı Gibi Gözüküyor. Teşekkürler Memory Ailesi <3

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende de oluyor arada ctrl+f yapıyorum aç kapa yapıyorum yani fps göstergesini düzeliyor

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk scrıpte pıng sorunu yok baglantında problem olabılır modeme bı res çak duzelırse duzelır

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhabalar, yaşadığınız problem internet ve dns ayarından kaynaklıdır. WSReborn'de yapacağınız script ayarı SHİFT'e bastığınızda çıkan menüde en üstteki ping kısmından çıkan 2 tiki işaretleyip daha sonrasında dns sıfırlayıp modem arayüzünden genişbant ve wifi ayarlarını kullanabileceğiniz maksimum bant sayısı ve internet hızına ayarlamaktır. Daha sonrasında sorun çözülmezse scriptteki ping bölümündeki o seçili iki tikten üsttekini kaldırıp deneyimlerinizi tekrar paylaşın sorunu çözemezseniz pm yoluyla ulaşabilirsiniz. Leftspacenin configini öneririm gecikme ve senkronizasyon ayarları otomatik olarak yapılı oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cache cleaner indir 1 mb lık bir program zaten. pc yi tarat keyfine bak

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Modemi resetlemiy yaptınmı kral bi resetle 10 dk kapalı kalsın düzelir yada hospt değişmiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...