27 Şub 2024 #1 Ercüment Çözerr Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2024 Mesajlar 107 Tepki puanı 7 Ödüller 1 Yaş 26 Sosyal 2 HİZMET YILI Adc Main Kullanıyorum Evade Ayarını nasıl rage yapabılirim pudding evade güzeldi sadece evade değişsin istiyorum
Adc Main Kullanıyorum Evade Ayarını nasıl rage yapabılirim pudding evade güzeldi sadece evade değişsin istiyorum
Çözüm Fixεr 28 Şub 2024 rage evade ayarı için menüyü açın evade kısmına gelin only dangerus tuşunu kullanmadığınız bir tuşa atayın ve bu ayarı kapalı tutun.
rage evade ayarı için menüyü açın evade kısmına gelin only dangerus tuşunu kullanmadığınız bir tuşa atayın ve bu ayarı kapalı tutun.
28 Şub 2024 #2 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI rage evade ayarı için menüyü açın evade kısmına gelin only dangerus tuşunu kullanmadığınız bir tuşa atayın ve bu ayarı kapalı tutun. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
rage evade ayarı için menüyü açın evade kısmına gelin only dangerus tuşunu kullanmadığınız bir tuşa atayın ve bu ayarı kapalı tutun.