WSReborn samira deneyimi [GÜNCELLENDİ/UPDATED]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Binlerce soru üzerine, Samira şöyle, Samira böyle kombo atmıyor, kötü gibisinden şeyler söylendi. Deneyeyim dedim ve sonuç ortada. Oynadığım config Shamanbeyv1'dir ve sitede bulabilirsiniz. Herhangi bir sorun görmedim. Scriptni tek sorunu arada minyona vurmuyor, ana olarak tek sorun budur. Buyurun, aşağıdan videosunu izleyebilirsiniz.

devamı gelecek
reflected_neon_text_effect kopya.jpg

Ekli dosyalar

• shaman.jpg
    shaman.jpg
    956.8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Samira zaten bitmedi bencesi de , bu cfg tam olarak ne işe yarıyor beni bilgilendirirmisin?? Teşekkürler...

200.gif

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu oynadığın oyun bronz 2 gümüş 4 elosunda samiraya iyi ( plat 3 ve üstü için yetersiz olabilir ) diye bilmek için daha yüksek liglerde deneyerek koyman mantıklı olurdu

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu oynadığın oyun bronz 2 gümüş 4 elosunda samiraya iyi ( plat 3 ve üstü için yetersiz olabilir ) diye bilmek için daha yüksek liglerde deneyerek koyman mantıklı olurdu
amaç grandmaster challanger eloda oynarak kazanmak degıl. amaç samirada sorun olmadıgını gostermek. birçok tanıdıgım kişide cıktı aynı sekılde euw dia tr gm

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
amaç grandmaster challanger eloda oynarak kazanmak degıl. amaç samirada sorun olmadıgını gostermek. birçok tanıdıgım kişide cıktı aynı sekılde euw dia tr gm
Açıkçası zannetmiyorum şuanki samira ile gm chall çıkabilecek birisi oyun bilgisi olan birisi ancak çıkabilir (Zaten scsizde çıkabilir demek istiyorum)Demek istediğim aslında samira evet gold elo için ideal ayarlarında ama daha fazlası için oyun bilgisi + nerede nasıl kullanacağını iyi bilmek gerekiyor.Bence düzgün çalıştığını değilde nasıl kullanıldığını anlatırsan izleyende nasıl kullanacağını anlar, sadece herkese yardımcı oluyorsun sende eksik gördüğüm bir şeyi dile getiriyorum yapıp yapmaman sana kalmış

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Açıkçası zannetmiyorum şuanki samira ile gm chall çıkabilecek birisi oyun bilgisi olan birisi ancak çıkabilir (Zaten scsizde çıkabilir demek istiyorum)Demek istediğim aslında samira evet gold elo için ideal ayarlarında ama daha fazlası için oyun bilgisi + nerede nasıl kullanacağını iyi bilmek gerekiyor.Bence düzgün çalıştığını değilde nasıl kullanıldığını anlatırsan izleyende nasıl kullanacağını anlar, sadece herkese yardımcı oluyorsun sende eksik gördüğüm bir şeyi dile getiriyorum yapıp yapmaman sana kalmış
dostum oyun bilgisi şart. bilmeyen birisi sc bile olsa oynayamaz. tabi yaparım ben öyle anlamadım düzelttiğin için teşekkürler kardeşim.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Binlerce soru üzerine, Samira şöyle, Samira böyle kombo atmıyor, kötü gibisinden şeyler söylendi. Deneyeyim dedim ve sonuç ortada. Oynadığım config Shamanbeyv1'dir ve sitede bulabilirsiniz. Herhangi bir sorun görmedim. Scriptni tek sorunu arada minyona vurmuyor, ana olarak tek sorun budur. Buyurun, aşağıdan videosunu izleyebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 83882
daha yuksek liglerde dewne

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

editlemesen daha iyi gibiymis

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
editten videoyu izliyemedim, göz yorucu bir edit

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu config nedir tam olarak nereye atılıyor yardımcı olurmusunuz?

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu config nedir tam olarak nereye atılıyor yardımcı olurmusunuz?
Config insanların kullandığı hilenin ayar menüsü gibi birşey başkalarının ayarlarını kullanıyorsun yani bu bilgisayar dan depolama alanına gir orda goruceksin zaten wsreborn diye

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oynanışı editle mahvetmişsin , kombo yapıp yapmadığını görmek için kör olma tehlikesini göze alın !

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

aga cfg tamamlanmamisti tamamlandi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...