amaç grandmaster challanger eloda oynarak kazanmak degıl. amaç samirada sorun olmadıgını gostermek. birçok tanıdıgım kişide cıktı aynı sekılde euw dia tr gmBu oynadığın oyun bronz 2 gümüş 4 elosunda samiraya iyi ( plat 3 ve üstü için yetersiz olabilir ) diye bilmek için daha yüksek liglerde deneyerek koyman mantıklı olurdu
Açıkçası zannetmiyorum şuanki samira ile gm chall çıkabilecek birisi oyun bilgisi olan birisi ancak çıkabilir (Zaten scsizde çıkabilir demek istiyorum)Demek istediğim aslında samira evet gold elo için ideal ayarlarında ama daha fazlası için oyun bilgisi + nerede nasıl kullanacağını iyi bilmek gerekiyor.Bence düzgün çalıştığını değilde nasıl kullanıldığını anlatırsan izleyende nasıl kullanacağını anlar, sadece herkese yardımcı oluyorsun sende eksik gördüğüm bir şeyi dile getiriyorum yapıp yapmaman sana kalmışamaç grandmaster challanger eloda oynarak kazanmak degıl. amaç samirada sorun olmadıgını gostermek. birçok tanıdıgım kişide cıktı aynı sekılde euw dia tr gm
dostum oyun bilgisi şart. bilmeyen birisi sc bile olsa oynayamaz. tabi yaparım ben öyle anlamadım düzelttiğin için teşekkürler kardeşim.Açıkçası zannetmiyorum şuanki samira ile gm chall çıkabilecek birisi oyun bilgisi olan birisi ancak çıkabilir (Zaten scsizde çıkabilir demek istiyorum)Demek istediğim aslında samira evet gold elo için ideal ayarlarında ama daha fazlası için oyun bilgisi + nerede nasıl kullanacağını iyi bilmek gerekiyor.Bence düzgün çalıştığını değilde nasıl kullanıldığını anlatırsan izleyende nasıl kullanacağını anlar, sadece herkese yardımcı oluyorsun sende eksik gördüğüm bir şeyi dile getiriyorum yapıp yapmaman sana kalmış
Twitch bana göre daha op laSamiradan ziyade Twitch dene aşırı op
twitchide geç kalista daha opTwitch bana göre daha op la
daha yuksek liglerde dewneBinlerce soru üzerine, Samira şöyle, Samira böyle kombo atmıyor, kötü gibisinden şeyler söylendi. Deneyeyim dedim ve sonuç ortada. Oynadığım config Shamanbeyv1'dir ve sitede bulabilirsiniz. Herhangi bir sorun görmedim. Scriptni tek sorunu arada minyona vurmuyor, ana olarak tek sorun budur. Buyurun, aşağıdan videosunu izleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 83882
editlemesen daha iyi gibiymisBinlerce soru üzerine, Samira şöyle, Samira böyle kombo atmıyor, kötü gibisinden şeyler söylendi. Deneyeyim dedim ve sonuç ortada. Oynadığım config Shamanbeyv1'dir ve sitede bulabilirsiniz. Herhangi bir sorun görmedim. Scriptni tek sorunu arada minyona vurmuyor, ana olarak tek sorun budur. Buyurun, aşağıdan videosunu izleyebilirsiniz.
Config insanların kullandığı hilenin ayar menüsü gibi birşey başkalarının ayarlarını kullanıyorsun yani bu bilgisayar dan depolama alanına gir orda goruceksin zaten wsreborn diyebu config nedir tam olarak nereye atılıyor yardımcı olurmusunuz?
aga cfg tamamlanmamisti tamamlandi miBinlerce soru üzerine, Samira şöyle, Samira böyle kombo atmıyor, kötü gibisinden şeyler söylendi. Deneyeyim dedim ve sonuç ortada. Oynadığım config Shamanbeyv1'dir ve sitede bulabilirsiniz. Herhangi bir sorun görmedim. Scriptni tek sorunu arada minyona vurmuyor, ana olarak tek sorun budur. Buyurun, aşağıdan videosunu izleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?