WSReborn sc ile oynanabilecek en iyi jungle karakteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka haklısın fakat normalde hep kendi ormanımı dönüyodum sc kullanmaya başlamadan önce öyle bi alışkanlık kalmış yani sc ile jung nasıl oynanır tam bilmiyorum rakibi görsemde ormanına gitmek aklıma gelmiyo anladınmı meta çarlarda sc lik değil pek sc ile güçlü çarlar lazım
Evet, tam olarak anlıyorum. Oyun tarzını değiştirmek gerçekten de zorlayıcı olabilir, özellikle de alıştığın bir tarz varsa. SC kullanmaya başladığında, rakipleri izlemek ve haritayı sürekli gözlemlemek önemli hale gelir. Jungle rolünde SC kullanmak, harita hakimiyeti ve takımına avantaj sağlama açısından çok önemlidir.

Meta değişikliklerine uyum sağlamak da kritiktir. Evet, bazı çarlar SC ile daha güçlü hale gelebilir, ancak unutma ki oyunun keyfi ve başarısı senin oyun tarzın ve tercihlerinle de ilgili. Kendi oyun tarzına ve rahat hissettiğin şampiyonlara odaklanmak, zamanla SC kullanımını daha etkili hale getirmene yardımcı olabilir. Başlangıçta zor olabilir, ancak deneyim kazandıkça SC kullanımıyla daha rahat hissedeceksin. Başarılar dilerim, başka bir konuda yardımcı olmamı istersen sormaktan çekinmeyin, kanka!

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
script kullananların çoğu twitch kullanıyor. çok belli oluyorlar

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
kindrd ve viego

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...