Wsreborn script config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Script güncelleme aldığında eskide kalan configler kötüleşiyor mu update almazsa mesela ben emrtaken kullanmayı düşünüyorum ama eskide kalmış gibi bi tık

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Config kötüleşmez sadece ayarları kötüyse kötü olur onun dışında script güncelleme alınca zaten eklenecek bir şey varsa konu sahibi veya config sahibi güncelleme yapar yani herkes yapar mı orasını bilemiyorum o şekilde yani

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hayır hala aynı şekilde oynayabiliyorsun, zaten kötüleşecek olsa o configleri de güncellerler.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kanka kötüleşmesinin tek bir yolu var mesela o configde cait configi yapılı fakat caite update gelse logici vb değişse anca o zaman senin cfg patates olur onun dışında kötüleşme vb olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kötüleşme diye bir şey yok ama yinede cfg yi güncel tutmak en sağlıklısı

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Config kötüleşmez sadece ayarları kötüyse kötü olur onun dışında script güncelleme alınca zaten eklenecek bir şey varsa konu sahibi veya config sahibi güncelleme yapar yani herkes yapar mı orasını bilemiyorum o şekilde yani
yeni özelliklerle vs. sapıtabiliyor siz zaten configinizi güncel tutuyorsunuz teşekkürler.

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
herhangi bir değişim olmaz genelde hocam, config sahip ve adminler gerekli bilgileri saplayacaktır zaten olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...