WSReborn scriptini her maç yeniden inject etmekten başka şansım yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk kez konu açıyorum kusura bakmayın hileyi her maçtamı açıcaz zor oluyor loaderden girip girip açmak ilk kez kullanıyorum yeni indirdim

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aynen her maç aciyorsun lobide yapabilirsin yani yaptikca alışıyorsun zaten ondan sıkıntı olmuyor sadece 1 hafta falan zorlanirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk kez konu açıyorum kusura bakmayın hileyi her maçtamı açıcaz zor oluyor loaderden girip girip açmak ilk kez kullanıyorum yeni indirdim
Her seferinde açman lazım hocam güvenliğimiz amacıyla her yüklemenden sonra loader kendisini sildiği için herkes bu şekilde kullanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Saolun hocalarım teşekkür ederim kaliteli scriptmiş normalde bronzum şuan en kötü 10 15 kil alıyorum urfta fena oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
her zaman açman gerekiyor güvenlik için ban yememen için falan

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Her maçta açman gerekiyor, sistemi böyle hilenin.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
her maç tekrar açman lazım dostum fakat 7zip ile falan tekrar açmana gerek kalmıyordu sanırım , öyle bir konu açılmıştı fakat uğraşma bence sen kendin aç .

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
her maç başında winrardan loaderi masaüstüne atıp aç otomatik isim değiştiricek sonrasında hile açıldıktan sonra loader silincek. her seferinde tekrarlaman lazım bunu.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
her maçın bitince loader ile yüklemen lazım ben sana öyle söyleyeyim (güvenlik ve ban yememen için kapanıyor maçın bitince diye biliyorum)

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Loaderi açtığın zaman hile oyuna injectlenir ve loader kapanır. Oyunu kapattiginda hile de oyunla beraber kapandığı için yeniden oyuna girecegin zaman her seferinde loaderi tekrardan acmalisin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Her maça girmeden önce açman lazım dostum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Her maça girerken hileyi açmak zorundasın maalesef öyle bir özellik daha gelmedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...