Çözüldü WSReborn Sihirdar Vadisinde FPS Düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşlar şöyle birşey fark ettim wsryi aramda açıp girince hiçbir şekilde fps düşüşü yok belki 5fps düşüyordur max fakat vadide late game tflerinde normalde 80-90 arası fps alırken 20 fps sabit oluyorum ve oynayamıyorum chate sordugumda hesaplama yapıyor vb. diye cevaplar aldım evade drawlarını jungle spell trackeri awaranessdeki herşeyi (gerçekten herşeyi) activitordan bazı drawları falan kapattım orbwalkingden bile drawları kapattım fakat tflerde 20fps alırken artık 25 fps alıyorum bunun sebebi nedir baron tracker vb. hiçbirşey açık deil.

Çözüm
Dostum, konuda anladığım kadari ile aram da sc ile oynarken 70 80 fps aldığını dile getiriyorsun fakat normal game de 20 25 fps aldığını dile getiriyorsun. Bende sana böyle bir şeyin pek mümkün olmadığını dile getiriyorum 70 80 fps alırken sc açık olduğunda 20 25 fps alman gayet normal. Bu senin kendi sistemin ile alakalı. Tekrardan belirtiyorum 3. Parti yazılım kullanıyorsun fps düşüşleri yaşanacaktır.
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bunun sebebi script ile alakalı değildir. Kişisel sisteminle alakalıdır.

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
E hali ile 3. parti yazılım ile oynuyorsunuz. Bazı hesaplamalar vs. Fps düşüşü yaşatacaktır.

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Lolde 80 fps almanız sisteminizin bir tık kötü olduğunu gösteriyor. Script ile aynı Fps'leri almanız zaten beklenemez.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Lolde 80 fps almanız sisteminizin bir tık kötü olduğunu gösteriyor. Script ile aynı Fps'leri almanız zaten beklenemez.
Olay scriptin fps düşürmesi değil, olay aramda düşürmeyip, vadi'de düşürmesi ikisindede aynı işlemleri yapması için jungle spell tracker gibi şeyleri hatta awaranessdeki herşeyi last potion tracker gibi şeyleri bile kapattım fakat hala sonuç aynı.Konuyu biraz yanlış anlamışsınız.

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Dostum, konuda anladığım kadari ile aram da sc ile oynarken 70 80 fps aldığını dile getiriyorsun fakat normal game de 20 25 fps aldığını dile getiriyorsun. Bende sana böyle bir şeyin pek mümkün olmadığını dile getiriyorum 70 80 fps alırken sc açık olduğunda 20 25 fps alman gayet normal. Bu senin kendi sistemin ile alakalı. Tekrardan belirtiyorum 3. Parti yazılım kullanıyorsun fps düşüşleri yaşanacaktır.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...