3 Nis 2024 #1 hesuno H Uzman Üye Katılım 14 Haz 2022 Mesajlar 183 Tepki puanı 24 Ödüller 2 Yaş 26 3 HİZMET YILI sc yi acıyorum spaceye basıyorum bastırıyorum yani skill hariç dodge atıyor yardım edermsiniz config falan sildim pc yeniden baslattım Ekli dosyalar 1712166944864.png 128.3 KB · Görüntüleme: 49
sc yi acıyorum spaceye basıyorum bastırıyorum yani skill hariç dodge atıyor yardım edermsiniz config falan sildim pc yeniden baslattım
Çözüm Fixεr 5 Nis 2024 C'deki wsreborn klasörünü silin çalıştır: %temp%-temp-prefetch dosyalarını temizleyin ardından loaderi yeniden indirip tekrar deneyin.
C'deki wsreborn klasörünü silin çalıştır: %temp%-temp-prefetch dosyalarını temizleyin ardından loaderi yeniden indirip tekrar deneyin.
4 Nis 2024 #2 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Merhaba, sorununuzu anlayamadım daha açıklayıcı anlatırsanız yardımcı olabilirim skill hariç dodge atıyor derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Oyla 0 Olumsuz oyla
Merhaba, sorununuzu anlayamadım daha açıklayıcı anlatırsanız yardımcı olabilirim skill hariç dodge atıyor derken neyi kastettiğinizi anlamadım.
4 Nis 2024 Konuyu başlatan #3 hesuno H Uzman Üye Katılım 14 Haz 2022 Mesajlar 183 Tepki puanı 24 Ödüller 2 Yaş 26 3 HİZMET YILI ƒixer' Alıntı: ı Genişletmek için tıklayın ... knk karsı takım bişeyler atınca dodgeliyorum ama skill atmıyor çar yetenek falan atmıyor yani spaceye bastırıyorum hiç bir şey yapmıyor dodge dışında Oyla 0 Olumsuz oyla
ƒixer' Alıntı: ı Genişletmek için tıklayın ... knk karsı takım bişeyler atınca dodgeliyorum ama skill atmıyor çar yetenek falan atmıyor yani spaceye bastırıyorum hiç bir şey yapmıyor dodge dışında
4 Nis 2024 #4 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI hesuno' Alıntı: knk karsı takım bişeyler atınca dodgeliyorum ama skill atmıyor çar yetenek falan atmıyor yani spaceye bastırıyorum hiç bir şey yapmıyor dodge dışında Genişletmek için tıklayın ... Oynadığınız şampiyon önemli desteklenmeyen bir şampiyonu oynuyorsanız skill kullanmaz. Aşağıdaki linkten desteklenen şampiyonlara bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
hesuno' Alıntı: knk karsı takım bişeyler atınca dodgeliyorum ama skill atmıyor çar yetenek falan atmıyor yani spaceye bastırıyorum hiç bir şey yapmıyor dodge dışında Genişletmek için tıklayın ... Oynadığınız şampiyon önemli desteklenmeyen bir şampiyonu oynuyorsanız skill kullanmaz. Aşağıdaki linkten desteklenen şampiyonlara bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
4 Nis 2024 Konuyu başlatan #5 hesuno H Uzman Üye Katılım 14 Haz 2022 Mesajlar 183 Tepki puanı 24 Ödüller 2 Yaş 26 3 HİZMET YILI ƒixer' Alıntı: Oynadığınız şampiyon önemli desteklenmeyen bir şampiyonu oynuyorsanız skill kullanmaz. Aşağıdaki linkten desteklenen şampiyonlara bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... yok knk xerat ve sup çarları tw falan da oynuyom olmuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
ƒixer' Alıntı: Oynadığınız şampiyon önemli desteklenmeyen bir şampiyonu oynuyorsanız skill kullanmaz. Aşağıdaki linkten desteklenen şampiyonlara bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... yok knk xerat ve sup çarları tw falan da oynuyom olmuyor
5 Nis 2024 #6 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI C'deki wsreborn klasörünü silin çalıştır: %temp%-temp-prefetch dosyalarını temizleyin ardından loaderi yeniden indirip tekrar deneyin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
C'deki wsreborn klasörünü silin çalıştır: %temp%-temp-prefetch dosyalarını temizleyin ardından loaderi yeniden indirip tekrar deneyin.