Süper Üye
Arkadaşlar, benim hilede mi bir bozukluk var yoksa ben ayarlarını mı yapmadım? Her şeye kafa atıyor, bunun bir ayarı yok mu?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hocam evadeniz kapalı ve hard cc mod'da yani sadece stun atan skilleri dodge'lar o yüzden açın evadenizi ve u tuşuna basın normal evade moduna getirin her şeyi dodge'layacaktırKanka ayari var mi low mid hing gibi birde u da mi iyi u kapaliyken mi
Nasil bakarimEvade'in açık olduğundan emin misin?
k tuşu ile açıyorsunNasil bakarim
Hile injectlendiğinde, Şampiyonun hemen altında 'Evade: OFF' veya 'Evade: ON' yazısı belirir, hocam.Nasil bakarim
Hile injectlendiğinde, Şampiyonun hemen altında 'Evade: OFF' veya 'Evade: ON' yazısı belirir, hocam.
k tuşu ile açıyorsun
evade kapalı k ye basıp açböyle kanka
K ye bastigimda evade cc yaziyor
Kanka ayari var mi low mid hing gibi birde u da mi iyi u kapaliyken mievade kapalı k ye basıp aç
Hocam evadeniz kapalı ve hard cc mod'da yani sadece stun atan skilleri dodge'lar o yüzden açın evadenizi ve u tuşuna basın normal evade moduna getirin her şeyi dodge'layacaktırKanka ayari var mi low mid hing gibi birde u da mi iyi u kapaliyken mi
u bas cc yaparsan sadece cc atan skılleri dodlıyor
ben yine anlamadımHocam evadeniz kapalı ve hard cc mod'da yani sadece stun atan skilleri dodge'lar o yüzden açın evadenizi ve u tuşuna basın normal evade moduna getirin her şeyi dodge'layacaktır
Tam olarak neresini anlamadınız hocam tek tek gidelim ki daha iyi yardımcı olayımben yine anlamadım
güzel ayar cekmek istiyorum kanka hala kafa atıyor resimli anlatma sansın var mıTam olarak neresini anlamadınız hocam tek tek gidelim ki daha iyi yardımcı olayım
lşsdfgmşlkerlgmnkernh kral bak şöyle yapalım sen sorun yaşadığın karşı çarda hangisinde skillere kafa atıyorsa söyle ona göre bir ayar yapalımgüzel ayar cekmek istiyorum kanka hala kafa atıyor resimli anlatma sansın var mı
xin vbvb diye gidiyorlşsdfgmşlkerlgmnkernh kral bak şöyle yapalım sen sorun yaşadığın karşı çarda hangisinde skillere kafa atıyorsa söyle ona göre bir ayar yapalım
kanka hilelin detaylı videosunu ceker misin lütfen yalşsdfgmşlkerlgmnkernh kral bak şöyle yapalım sen sorun yaşadığın karşı çarda hangisinde skillere kafa atıyorsa söyle ona göre bir ayar yapalım
xin zhao'nun w sünü mü dodgelamıyorxin vbvb diye gidiyor
Post automatically merged:
kanka hilelin detaylı videosunu ceker misin lütfen ya