Urfda denk geldi, hangisinde var yok tam bilemediğim için açtığımda süpriz oluyorProblemi ya kaldıracaklar ya da o herolara plugin getirecekler dostum tavsiyem o tarz heroları oynamamaya çalış
Bunlar wsreborn'da desteklenen çarlar bunlar dışında sniper adlı oluyor zaten pluginlerUrfda denk geldi, hangisinde var yok tam bilemediğim için açtığımda süpriz oluyor
o karakterleri oynamaman en iyisi en yakın zamanda çözülürMerhaba daha öncede Ekko da yaşamıştım bu sorunu şimdi de nunu da yaşıyorum. Scriptin çalışmadığı herolarda sniper olarak açılıyor sc ancak bazı skilleri atmıyor. Elle dahi atamıyorsun o skill kilitleniyor. Çözümünü bilen var mıdır acaba?
Sniperda draw bölümü yok kankaSniperdaki drawları kapatırsan düzelir, bende öyle düzeliyor.
özel ayarı olmayan karakterlerde sniper diye bişey var hiçbir işlemi yok ayarsız karakterleri oynama benceMerhaba daha öncede Ekko da yaşamıştım bu sorunu şimdi de nunu da yaşıyorum. Scriptin çalışmadığı herolarda sniper olarak açılıyor sc ancak bazı skilleri atmıyor. Elle dahi atamıyorsun o skill kilitleniyor. Çözümünü bilen var mıdır acaba?
Reis zaten biliyorum isteyerek kimse oynamıyor. Urfda vs denk geliyor diye dedim. Çözümü vardır diye konuyu açtım.sniper olan heroları kullanma reis önerimdir o kadar iyi oynayamıyor.
kanka hilenin konusunda desteklediği çarlar yazıyor gir bak onlaraReis zaten biliyorum isteyerek kimse oynamıyor. Urfda vs denk geliyor diye dedim. Çözümü vardır diye konuyu açtım.
Arkadaş attı zaten kanka, konu hakkında bilgin yoksa devam etme lütfen.kanka hilenin konusunda desteklediği çarlar yazıyor gir bak onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?